Tuesday, 24 September, 2024

Υπόθεση δολοφονίας Τόσκο: Το δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο, η βραχεία νοσηλεία και τα “βουβά” κινητά

Μετά από έρευνα που διήρκεσε σχεδόν έξι μήνες, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας

Θεσσαλονίκης έφτασε στην εξιχνίασης της υπόθεσης δολοφονίας του 28χρονου Βούλγαρου Τόσκο Μποτζατζίσκι, στις 5 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Τα κρίσιμα στοιχεία της έρευνας άρχισαν να συγκεντρώνονται μόλις λίγες ώρες μετά το θλιβερό συμβάν και στην πορεία των ερευνών πήραν τη μορφή «χιονοστιβάδας», με αποτέλεσμα στις 30 Ιουνίου η αστυνομία να ανακοινώσει την ταυτοποίηση των στοιχείων ακόμη πέντε ατόμων που ενεπλάκησαν στην επίθεση και οι οποίοι προστέθηκαν στους δύο που είχαν ήδη συλληφθεί ανήμερα της επίθεσης.
Το υλικό από τις κάμερες
Στη διάθεση των αστυνομικών τέθηκε βίντεο παρακείμενου καταστήματος, στην περιοχή πέριξ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μία πολύ σημαντική ανατροπή, η οποία επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλαν συγγενείς του θύματος. Στο αυτοκίνητο που προκάλεσε τα θανάσιμα τραύματα στον άτυχο Βούλγαρο, δεν επέβαινε μόνο η 26χρονη, η οποία προσήλθε οικειοθελώς στην αστυνομία την επομένη του περιστατικού αναφέροντας πως η ίδια ήταν η οδηγός, αλλά και ένα δεύτερο άτομο, που είναι μεταξύ των πέντε, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Επιπλέον, από την αρχή η αστυνομία γνώριζε πως το αυτοκίνητο είχε νοικιαστεί μέσω εταιρείας leasing από έναν 48χρονο, που ενεπλάκη στην υπόθεση.
διαβάστε τη συνέχεια στο makthes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου