Friday, 20 September, 2024

Φλώρινα: Σκότωσε τον νυν σύντροφο της πρώην του!

Σοκ στην πόλη της Φλώρινας, έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία, το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 30χρονο μέσα σε ψητοπωλείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε το θύμα, που καθόταν στο ψητοπωλείο στο κέντρο της πόλης, περίπου στις 11 το βράδυ και ενώ στο δίπλα πάρκο ήταν σε εξέλιξη πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, παρουσία αρκετού κόσμου. Μόλις έφτασε κοντά του έβγαλε μαχαίρι και του κατάφερε πολλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, λίγο αργότερα, ενώ άτομα που βρίσκονταν στο χώρο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη.

Ο λόγος του αιματηρό επεισοδίου φαίνεται πως ήταν ερωτική αντιζηλία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε δεσμό με την πρώην σύντροφο του 32χρονου.
Μάλιστα ο δράστης τραυμάτισε με το μαχαίρι και τον αδερφό της κοπέλας, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο ψητοπωλείο και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο ο ποιος αντιστάθηκε στη σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δε θέλησε να δώσει εξηγήσεις και ανέφερε ότι θα μιλήσει ενώπιον του εισαγγελέα. Την έρευνα για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας.

Πηγή: Τhe Toc

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου