Friday, 20 September, 2024

Χτύπησε την 91χρονη μητέρα του, για να του γράψει το σπίτι

Άντρας ξυλοκόπησε την 91χρονη μητέρα του στο Βόλο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 51χρονος γιος της ηλικιωμένης την χτύπησε άγρια στο κεφάλι ενώ εκείνη κοιμόταν, με αφορμή τα κληρονομικά.

Παρών στο περιστατικό ήταν και ο αδερφός του άντρα, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Ο 51χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με το gegonota.news ο δράστης πάσχει από σχιζοφρένεια σε ποσοστό 67%. 

Στον Εισαγγελέα Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγήθηκε το πρωί, ο 51χρονος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Το ιστορικό
Το περιστατικό συνέβη στην οικία τους στην Ν. Ιωνία. Η 91χρονη γυναίκα ζει με τους δυο γιους της. Την Παρασκευή 13/09/2024 ο 51χρονος ξύπνησε την μητέρα του και της ζήτησε να του γράψει το σπίτι, στο οποίο κατοικούν. Η γυναίκα άκουγε έκπληκτη το αίτημα του γιου της και αρνήθηκε. Στη συνέχεια τη χτύπησε στο κεφάλι με το χέρι του. Ο 51χρονος έχει πιστοποιημένη ψυχασθένεια και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν, ενώ έχει απασχολήσει τις Αρχές της Γερμανίας για ληστεία και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε από το δικαστήριο να του διορίσει συνήγορο υπεράσπισης για να τον ενημερώσει για τα δικαιώματά του. Υπήρξε ιδιαίτερα οξύθυμος όταν αναφέρθηκε η έκτιση φυλάκισης. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.