Friday, 27 September, 2024

Απαραίτητα προϊόντα και αντικείμενα που πολλές φορές ξεχνάμε στις διακοπές

Απαραίτητα προϊόντα και αντικείμενα που πολλές φορές ξεχνάμε στις διακοπές

Σε πολλούς από εμάς έχει τύχει να φτάνουμε στο προορισμό μας στις διακοπές και ξαφνικά να συνειδητοποιούμε ότι έχουμε ξεχάσει να πάρουμε μαζί μας διάφορα από τα βασικά αντικείμενα και προϊόντα που θα χρειαστούμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Για αυτό το λόγο λοιπόν είναι πολύ σημαντικό πριν ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τη βαλίτσα μας να δημιουργούμε μια λίστα στην οποία καταγράφουμε όλα όσα πρέπει να πάρουμε μαζί. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με διάφορα από αυτά τα πράγματα που τυχαίνει πολλοί από εμάς να ξεχνάμε στις διακοπές και σίγουρα θα θέλατε να θυμηθείτε αυτή τη φορά να προσθέσετε στη βαλίτσα σας.

  • Power bank

Στις διακοπές κάτι το οποίο θα σας απασχολήσει πάρα πολύ καθώς θα περνάτε αρκετές ώρες έξω είναι η μπαταρία του κινητού σας. Το κινητό είναι η κάμερα μας, το τηλέφωνο μας αλλά και το gps μας έχει δηλαδή τρεις από τις σημαντικότερες παροχές που όλοι χρειάζονται και θέλουν να έχουν μαζί τους σε ένα ταξίδι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για να μην ξεμείνετε λοιπόν από μπαταρία και ψάχνετε τελευταία στιγμή κάποιο μαγαζί να φορτίσετε το κινητό σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μαζί σας μερικά power bank.

  • Σαμπουάν

Μερικά σαμπουάν σε travel size συσκευασίες ώστε να χωρέσουν στη βαλίτσα είναι επίσης απαραίτητα για ένα ταξίδι. Έναν ανησυχείτε ότι θα σαμπουάν μπορεί να ανοίξουν μέσα στη βαλίτσα και να την πληρώσουν τότε κάτι έξυπνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το τοπικό σαμπουάν της περιοχής που έχετε ταξιδέψει και να προμηθευτείτε εκεί πέρα όλα τα αφρόλουτρα, σαμπουάν αλλά και μαλακτικό μαλλιών κτλ.

  • Φορτιστής

Ο φορτιστής κινητού είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο που σε όλους ίσως έχει τύχει να ξεχάσουν έστω μια φορά στις διακοπές. Μέσα στη τσάντα χειρός που κουβαλάτε μαζί σας μη ξεχάσετε με τίποτα να προσθέσετε τους φορτιστές σας για παράδειγμα του κινητού, των ακουστικών, του λάπτοπ σας εάν το πάρετε μαζί σας και φυσικά της κάμερας σας εάν έχετε ηλεκτρονική.

  • Ισιωτική-Πιστολάκι μαλλιών

Ένα πάρα πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για τις γυναίκες αντικείμενο που χρησιμοποιούν καθημερινά στις διακοπές είναι το πιστολάκι μαλλιών και η ισιωτική. Εάν δε γνωρίζετε αν το ξενοδοχείο σας παρέχει αυτές τις πολυτέλειες- ανέσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε σε ένα νεσεσέρ την πρέσα και το πιστολάκι σας ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα με το styling των μαλλιών σας.

  • Πετσέτα προσώπου

Κάτι το οποίο όλοι πρέπει να έχουμε μαζί μας στις διακοπές είναι μια πετσέτα προσώπου. Είναι καλό να παίρνουμε μαζί μας τις δικές μας πετσέτες ιδιαίτερα για το πρόσωπο καθώς γνωρίζουμε πάντοτε πόσο καθαρές είναι. Μια καθαρή πετσέτα προσώπου βοηθά να μη μεταφέρονται μικρόβια στο πρόσωπο μας και ταυτόχρονα να διατηρούμε τη λαμπερή μας επιδερμίδα.

  • Σεντόνια

Εάν θέλετε να νιώθετε απολύτως cozy και καθαρά μέσα στο ξενοδοχείο σας τότε αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας είναι μερικά σεντόνια. Μπορείτε μόλις φτάσετε στο προορισμό σας να αλλάξετε τα σεντόνια ξενοδοχείου https://www.linohome.gr/xenodoxiaka/sentonia-xenodoxiaka/ με τα δικά σας και φυσικά να αλλάξετε και τις μαξιλαροθήκες έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα γύρω σας είναι πεντακάθαρα. Όσο καθαρό και αν είναι το ξενοδοχείο που μένετε αυτή η μικρή κίνηση ίσως είναι πάρα πολύ καλή και έξυπνη ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία κάποιας αλλεργίας.

  • Ένα λεπτό πάπλωμα ή φούτερ για το πλοίο/αεροπλάνο

Κάτι το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψετε να πάρετε μαζί σας στις διακοπές είναι ένα λεπτό πάπλωμα ή ένα φούτερ για το μέσο μεταφοράς με το οποίο κάνετε το ταξίδι σας είτε πρόκειται για αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή το πλοίο. Εάν έχετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι τότε τα παπλώματα είναι ιδανικά καθώς θα σας κρατήσουν ζεστούς καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού και θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε πιο άνετα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.