Sunday, 23 June, 2024

Γυναικεία αθλητικά: 5 κορυφαία brands που δε λείπουν από τις ντουλάπες των fashionistas

Ποια είναι τα κορυφαία επώνυμα brands σε γυναικεία αθλητικά;

Κάνε μοναδικές εμφανίσεις, φορώντας ένα από τα 5 top και πιο αγαπημένα brands αθλητικών παπουτσιών του fashion κόσμου!

1. Αθλητικά Guess Carrli

Τα Guess Carrli sneakers είναι μια μοντέρνα και άνετη επιλογή για κάθε casual εμφάνιση. Το λευκό τους χρώμα με τις κίτρινες λεπτομέρειες προσφέρει μια δροσερή και έξω από τα καθιερωμένα πινελιά, ενώ το bulky στυλ τους τα καθιστά ιδανικά για συνδυασμό με τζιν και cargo pants για πιο street style εμφάνιση. Το λογότυπο της Guess βρίσκεται τόσο στο πλάι όσο και στο πίσω μέρος του παπουτσιού, σφραγίζοντας την ποιότητα στο πάτημά σου. Αν έψαχνες ένα άνετο και επώνυμο παπούτσι για κάθε μέρα, μόλις το βρήκες στα Guess Carrli!

2. Αθλητικά New Balance

Κάθε fashionista έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι New Balance στη ντουλάπα της. Τα New Balance 327 συνδυάζουν άψογα το κλασικό στυλ της δεκαετίας του ’70 με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, προσφέροντας μια άνετη και στυλάτη επιλογή για κάθε περίσταση. Με υφή suede και διαχρονικό σχεδιασμό, τα New Balance 327 είναι ελαφριά, αναπνέουν και είναι το ιδανικό παπούτσι για όλη την ημέρα.

Το λογότυπο New Balance δεσπόζει πάντα στο πλάι και η vintage αισθητική προσθέτει μια μοναδική πινελιά στα sneakers αυτά. Αν ακόμη δεν έχεις εμπλουτίσει τη συλλογή σου με ένα ζευγάρι New Balance, δεν ξέρεις τι χάνεις!

3. Αθλητικά Just Cavalli με animal print

Τα Just Cavalli sneakers με animal print είναι μια τολμηρή statement επιλογή για όσες θέλουν να εκφραστούν μέσα από το στυλ τους. Το animal print προσδίδει μια άγρια γοητεία και ένα ατίθασο πνεύμα στο look σου. Συνδύασέ τα με τζιν, κολάν ή playsuits και φόρεσέ τα όλες τις μέρες του χρόνου.

Αν εδώ και καιρό σκεφτόσουν να προσθέσεις μια statement επιλογή αθλητικών στην γκαρνταρόμπα σου, τα Just Cavalli sneakers με animal print είναι έτοιμα να μπουν στη ζωή σου και να σε βοηθήσουν να εξωτερικεύσεις τον ατίθασο χαρακτήρα σου!

4. Αθλητικά Pinko Greta

Τα Pinko Greta είναι η αποκάλυψη. Γενικά αγαπάμε Pinko για τη ρομαντική τους φινέτσα που όμως κρατά trendy ύφος και δίνει χρώμα στις μέρες και τις νύχτες μας. Το κεντητό με έμπνευση από love birds patterns είναι απλώς «wow», ενώ η πλατφόρμα χαρίζει ύψος και στυλ, για να φορέσεις τα Pinko Greta με παντελόνες, φούστες και jumpsuits. Tα συγκεκριμένα sneakers θα δώσουν άλλο αέρα σε κάθε outfit και θα σου χαρίσουν την αβίαστη και ρομαντική κομψότητα της Pinko, που απλά λατρεύεις να φοράς.

5. Αθλητικά Karl Lagerfeld σε black & white

Τα γυναικεία αθλητικά Karl Lagerfeld Kapri είναι απλώς το απόλυτο must-have για τους fans του brand. Η απλότητα του σχεδιασμού τους, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την εμβληματική υπογραφή Karl Lagerfeld στο πλάι, τα καθιστούν μια σίγουρη προσθήκη σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Η μαύρη και λευκή χρωματική παλέτα τους έχει μια αιώνια κομψότητα, ενώ η λεπτή λευκή σόλα προσφέρει σταθερότητα και άνεση σε κάθε βήμα. Φόρεσέ τα με τζιν και φούτερ για μια casual εμφάνιση, είτε με φούστα ή φόρεμα για μια πιο θηλυκή εκδοχή τους. Θες περισσότερη αθλητική μόδα; Δες τις καλύτερες προτάσεις για γυναικεία χαμηλά αθλητικά παπούτσια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου