Tuesday, 24 September, 2024

Αποκλειστική συνέντευξη του Νικόλα Αγόρου

Ο Νικόλας Αγόρου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2018 μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor όπου ήταν στην ομάδα των Μαχητών.
Δυο χρόνια μετά, ο Νικόλας Αγόρου μίλησε στο womensnews για την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης, αποκάλυψε με ποιους πρώην συμπαίκτες του μιλάει μέχρι και σήμερα, αλλά και αν ξανά πήγαινε στο Survivor.
Ο Νικόλας Αγόρου μπορεί να έχει μια εκκεντρική εμφάνιση, αλλά είναι χαμηλών τόνων, κάτι που έδειξε και μέσα από το Survivor, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα και τις επιδόσεις του στα αθλήματα.
Η καραντίνα τον βρίσκει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κόνιτσα, όπου περνάει χρόνο με την οικογένειά του, ενώ παράλληλα κάνει αρκετή γυμναστική για να διατηρεί το σώμα του σε φόρμα.
Μάλιστα, όπως μας είπε, βλέπει πολλές σειρές στο Netflix και φυσικά παρακολουθεί το φετινό Survivor.
Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για την προσωπική του ζωή, αφού πολλές θα ήθελαν να μάθουν εάν είναι σε σχέση ή όχι.
«Ήταν μια ωραία πρωτόγνωρη εμπειρία που σίγουρα δεν μπορείς να ζήσεις εάν δεν πας στο Survivor. Από τη συμμετοχή μου έμαθα να ζυγίζω περισσότερο τα πράγματα και να κάνω υπομονή» είπε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης και αποκάλυψε ότι μιλάει με τον Ηλία, τον Νάσο, τη Ντάρια και τον Πάνο.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου