Friday, 20 September, 2024

ΔΕΙΤΕ πώς είναι η Σοφία Μουτίδου έξι μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην της

Με τα «σημάδια» της απώλειας και του πόνου να είναι εμφανή στο πρόσωπό της απαθανατίστηκε η Σοφία Μουτίδου περίπου έξι μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην συζύγου και πατέρα του παιδιού της.

Σε φωτογραφία που «ανέβηκε» στο Facebook βλέπουμε την ηθοποιό να ποζάρει, εντελώς αλλαγμένη εμφανισιακά, σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού Αθανάσιος Διάκος στη Φωκίδα.

«Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα», εξομολογήθηκε, πριν από περίπου ένα μήνα, στην εφημερίδα «Aγορά», η Σοφία, μιλώντας για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 45χρονος πρώην σύζυγος της ηθοποιού και πατέρας της μικρής Δήμητρας, με τον οποίο διατηρούσαν άριστες σχέσεις παρά το διαζύγιο, πως σας έχουμε ενημερώσει, ο 45χρονος πρώην σύζυγος της ηθοποιού και πατέρας της μικρής Δήμητρας, με τον οποίο διατηρούσαν άριστες σχέσεις παρά το διαζύγιο, έβαλε τέλος στη ζωή του ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης, μέσα στο café – ζαχαροπλαστείο που διατηρούσε στο Πεδίον του Άρεως, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα περίστροφο.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ πώς είναι η Σοφία Μουτίδου έξι μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην της

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου