Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Οι Τούρκοι… κράζουν τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας: “Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας”

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο πρoφίλ της Δέσποινας Βανδή

στο Instagram μετά την απόφασή της να ακυρώσει την εμφάνισή της στο Τσεσμέ της Σμύρης λόγω των σημαιών και των πανό που είχαν αναρτηθεί με τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Οι Τούρκοι έχουν «πλημμυρίσει» με σχόλια μίσους το προφίλ της Δέσποινας Βανδή, σε κάθε φωτογραφία της, τονίζοντας πως θα έπρεπε να σέβεται τον Κεμάλ Ατατούρκ και την απειλούν να μην επισκεφθεί ξανά τη χώρα τους.

«Δεν χρειάζεται να σου αρέσει ο Κεμάλ Ατατούρκ, αλλά θα πρέπει να τον σέβεσαι», «ξέρεις να κολυμπάς; Ο Ατατούρκ δίδαξε τους προγόνους σου», «δεν μας αρέσουν οι πολιτικοί που προκαλούν προβλήματα και οι καλλιτέχνες που συμπεριφέρονται σαν πολιτικοί», «όταν δέχεσαι να έρθεις στην Τουρκία πρέπει να ξέρεις ότι θα βλέπεις τον Ατατούρκ παντού!», «ποια νομίζεις ότι είσαι;», «μην διανοηθείς να έρθεις ξανά στην Τουρκία», «ο Ατατούρκ είναι τα πάντα μας, μην πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ» είναι μερικά από τα σχόλια στο προφίλ της Δέσποινας Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή στην ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε για το περιστατικό ότι την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου το TEV (Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας) καθώς «μονομερώς αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία και του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο». «Ως εκ τούτου η συμμετοχή μου στη συναυλία δεν ήταν δυνατή» πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή η οποία στην ανάρτησή της εκφράζει τον σεβασμό της σε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στη Σμύρνη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου