Tuesday, 24 September, 2024

Ρόκκος σε Ευαγγελάτο: Δεν σας βλέπω, δεν μπορώ να με τρομοκρατείς!

Μία «σπόντα» επεφύλασσε ο Στέλιος Ρόκκος προς τον Νίκο Ευαγγελάτο κατά τη διάρκεια του «Live News» την Παρασκευή.

Ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίστηκε στην εκπομπή Live News προκειμένου να προωθήσει την εκπομπή «Σπίτι με το Mega» του Σαββάτου…
Απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για το «πώς την παλεύει με τον κορονοϊό», ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε μεταξύ άλλων: «Κατ’ αρχάς αποφεύγω να σας βλέπω. Όχι εσένα, γενικώς»!
Ο Νίκος Ευαγγελάτος χαμογελώντας, απέφυγε να τη σχολιάσει, ειδικά από τη στιγμή που ο καλεσμένος του είχε βγει για να προωθήσει άλλη εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού…
Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέχεια στο θέμα, φέρνοντας τον Ευαγγελάτο σε δύσκολη θέση:
«Επιλέγω την ενημέρωσή μου γιατί είναι πάρα πολύ να βιώνεις όλη αυτή την καραντίνα και να έχω και σένα Ευαγγελάτε να με τρομοκρατείς.
Θα ήθελα να πέσετε λίγο πάνω μας γιατί υπάρχουν κλάδοι και υπάρχουν άνθρωποι που σας έχουν πολύ ανάγκη να πιέσετε την κυβέρνηση, να προσπαθήσετε δίπλα σε όλους όσους έχουν πληγεί οικονομικά».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

One comment

  1. Κάτι του είπες τώρα του νεοταξίτη βοθροδημοσιογράφου της πλάκας! Τέτοιοι τύπου δημοσιογράφοι του Youtube και της έτοιμης είδησης σαν τον Ευαγγελλάτο, έπρεπε να τους είχαν φτύσει τα κανάλια που τους προσλαμβάνουν με πακτωλό χρημάτων για να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη… Η σημερινές εκπομπές τύπου Ευαγγελάτου δεν προσφέρουν τίποτα σε όσους εναρμονίζονται με την εναλλακτική ενημέρωση στο ίντερνετ… Π.χ. το Πρώτο Ψέμα καυχιέται για εκατομμύρια μοναδικούς αναγνώστες καθημερινά αφού όλες τις τσίτσιδες δείχνει για ψηφαλάκια τύπου likes, αλλά όμως υπάρχουν πολύ πιο αξιόπιστα sites με ειδήσεις εκεί έξω… Τι αξία έχουν αυτά τα σάπια ΜΜΕ και οι Ευαγγελάτοι, εγώ δεν καταλαβαίνω. Ίσως για κάποιους πολύ παππούδες που στήνονται μπροστά στην τηλεόραση… Όχι για τους αληθινά σκεπτόμενους πάντως.