Wednesday, 25 September, 2024

Χάρι και Μέγκαν: Σπάνια βραδινή έξοδος για τους Σάσεξ

Σε μία σπάνια βραδινή έξοδο “συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι εθεάθη σε πολυτελές εστιατόριο στο Μοντεσίτο σε βραδιά διπλού ραντεβού όπου συναντήθηκαν με το ζευγάρι φίλων τους Ντέιβιντ Φόστερ και Κάθριν ΜακΦι, η οποία μόλις ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Ο Ντέιβιντ Φόστερ είναι ο άνθρωπος που ο Χάρι τον βλέπει σαν πατέρα και σ’ αυτόν απευθύνεται τώρα που είναι μακριά από την οικογένειά του. Έχει ήδη πέντε παιδιά αλλά αυτό θα είναι το πρώτο με τη νέα του σύζυγο. Η Μέγκαν και η Κάθριν πήγαιναν στο ίδιο σχολείο αλλά τότε δεν είχαν στενή σχέση. Ξανασυναντήθηκαν όταν η Κάθριν έδινε παράσταση στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου και ήταν αυτή που οργάνωσε τη διαφυγή τους την Πρωτοχρονιά στον Καναδά.

Αυτή είναι μία σπάνια έξοδος για το ζευγάρι που λόγω κορονοϊού παραμένει στην έπαυλή του στη Σάντα Μπάρμπαρα. Τα δύο ζευγάρια απόλαυσαν ένα τρίωρο δείπνο όπου, σύμφωνα με την Daily Mail, μόνο το κυρίως πιάτο μπορεί να κοστίσει γύρω στα 60 δολάρια το άτομο. ΜακΦι και Φόστερ έφθασαν πρώτοι στο εστιατόριο ενώ δέκα λεπτά μετά έφθασαν οι Σάσεξ σε ένα SUV συνοδευόμενοι από την ασφάλειά τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου