Monday, 23 September, 2024

Νίκος Τσολερίδης: Ο “Τηλέμαχος”…. αλλάξει ρόλο στον “Σασμό”! Σχόλια για τα καυτά φιλιά…

Ο “Σασμός” κάθε εβδομάδα προκαλεί αναστάτωση στους τηλεθεατές, κάτι που οφείλεται στις ανατροπές και τις καταιγιστικές εξελίξεις που προβάλλονται στα επεισόδια της σεζόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αλλαγές στους ήρωες και στις σχέσεις τους μέσα στη δραματική σειρά αιφνιδιάζουν τόσο πολύ το τηλεοπτικό κοινό που αμέσως γίνονται viral και κεντρίζουν το ενδιαφέρον στα social media.

Ο Νίκος Τσολεριδης, ο “Τηλέμαχος” του “Σασμού” έχει προκαλέσει αίσθηση τόσο με την εμφάνισή του όσο και με την ερμηνεία του στον κομβικό ρόλο που παίζει στην κεντρική πλοκή, συνδεόμενος άρρηκτα με τον “Μαθιό” του Δημήτρη Λάλου. Οπότε ήταν επόμενο να απολαμβάνει τη δημοφιλία αυτή, όπως συνέβη και στο story που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου όμως αποκάλυψε ότι… αλλάζει ρόλο!

Χρησιμοποιώντας μια χιουμοριστική εφαρμογή, η οποία είναι αφιερωμένη στο “Σασμό”, ο ηθοποιός τράβηξε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο! Η εν λόγω εφαρμογή προβλέπει ποιος χαρακτήρας της σειράς ταιριάζει στον χρήστη της και ο Νίκος Τσολερίδης αποφάσισε να πειραματιστεί…

Ξεκινώντας το story με βαριά κρητική προφορά είπε: “ε βγάλε το Μαθιό να γίνει μακελειό…” Αμέσως μετά, αντικρίζοντας το αποτέλεσμα στην οθόνη του αναφώνησε: “Στεφανής;! Ίντα λες μωρέ, κουζουλαθηκες”;  

“Τρελάθηκε” το twitter με τα φιλιά της Μαρίνας με τον Αντώνη- Για πρώτη φορά περνούν τη νύχτα μαζί

Στο τελευταίο επεισόδιο οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός» απόλαυσαν μία τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Αντώνη (Δημήτρης Ήμελλος) και την Μαρίνα που περίμεναν καιρό! Συγκεκριμένα, η Μαρίνα (Μαρία Πρωτόππα) έφυγε με την Αργυρώ για Γιάννενα και την τελευταία νύχτα την πέρασε με τον Αντώνη! Έχουμε δει ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και ο αστυνομικός είναι ερωτευμένος μαζί της.

Η Μαρίνα (Μαρία Πρωτόππα) από την άλλη είναι πιο επιφυλακτική! Ωστόσο λίγο πριν μετακομίσει με την κόρη της αποφασίζει να πάει να βρει τον Αντώνη (Δημήτρης Ήμελλος) και να περάσουν το βραδύ μαζί!

Εκεί τους βλέπουμε για πρώτη φορά να έρχονται αρκετά κοντά, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται τρυφερά!

Τη σκηνή αυτή δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη, οι χρήστες του twitter που την περίμεναν και καιρό.

-Θα μου φεύγει όλος ο μισθός στα τηλέφωνα και τις βιντεοκλήσεις . Και στα ταξίδια στα Γιάννενα #σασμος #Sasmos

-Πώς θέλετε να τελειώσει ο Σασμός; Εγώ… έτσι!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου