Monday, 30 September, 2024

Πώς να δημιουργήσετε το playroom των ονείρων σας;

Πώς να δημιουργήσετε το playroom των ονείρων σας;

H δημιουργία ενός playroom στο χώρο του σπιτιού είναι το όνειρο κάθε ανθρώπου που ασχολείται με ηλεκτρονικά παιχνίδια ή με κάθε άλλου είδους παιχνίδια. Όσοι θέλουν να αξιοποιήσουν ένα δωμάτιο με αυτόν τον τρόπο, έχουν την ανάγκη για περισσότερο παιχνίδι στον ελεύθερο τους χρόνο, είτε μόνοι είτε με παρέα. Για να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα, τότε πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει και σας εμπνέει. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν εσωτερικό αρχιτέκτονα ώστε να αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου ή διαφορετικά να το υλοποιήσετε μόνοι σας.

Αρχικά επιλέξτε τα χρώματα που θέλετε να βάψετε τους τοίχους και πάρτε τα απαραίτητα υλικά, ώστε να ξεκινήσει το βάψιμο ο ελαιοχρωματιστής. Προτιμήστε διχρωμίες όπως για παράδειγμα γκρι με σκούρο μπλε, ώστε να μην υπάρχει μονοτονία στον χώρο. Έπειτα απευθυνθείτε σε έναν ηλεκτρολόγο για να τοποθετήσετε led ταινία στο ταβάνι ή κρυφό φωτισμό για να απογειωθεί η ατμόσφαιρα. Αν θέλετε να κάνετε το δωμάτιο πιο σύγχρονο, μπορείτε να συνδέσετε όλα τα ηλεκτρολογικά με έναν εικονικό βοηθό και να λειτουργούν με την φωνητική σας εντολή.

Στη συνέχεια, πρέπει να προμηθευτείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα έπιπλα που θα χρειαστείτε για τον χώρο αυτό. Επιλέξτε ένα μεγάλο γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος για να έχετε τη δυνατότητα να μετακινείτε το ύψος της οθόνης ανάλογα με το πως θέλετε να κάθεστε. Εκτός από το γραφείο, χρειάζεστε έναν καναπέ για να μπορείτε να καλείτε την παρέα σας και να κάθεστε με άνεση βλέποντας μια ταινία ή παίζοντας ένα παιχνίδι. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα που πουλάει κρεβάτια και καναπέδες και επιλέξτε έναν από τους καναπέδες κρεβάτι που έχει ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ανοίγετε τον καναπέ και να γίνεται κρεβάτι. Επιπλέον, προμηθευτείτε με ράφια και διακοσμήστε τα με φιγούρες από ήρωες παιχνιδιών ώστε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό design που παραπέμπει σε playroom. Τέλος, αν ο χώρος το επιτρέπει, τοποθετήστε μια βιβλιοθήκη και διακοσμήστε τη με βιβλία και παλιά cd ή dvd από τα best seller παιχνίδιων των προηγούμενων χρόνων. Με αυτή την προσθήκη, θα δώσετε ένα vintage vibe στο δωμάτιο!

Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσετε στο δωμάτιο όλες τις ηλεκτρικές συσκευές όπως την τηλεόραση, τον υπολογιστή ή ακόμη και το play station. Μαζί με τις συσκευές, προμηθευτείτε μια ποικιλία παιχνιδιών για να μπορείτε να έχετε επιλογές όταν θα θέλετε να παίξετε. Αν έχετε μεγάλο δωμάτιο, προσθέστε και παιχνίδια όπως ποδοσφαιράκι ή ένα τραπέζι μπιλιάρδο. Καθιερώστε μία μέρα με την παρέα σας ώστε να έρχονται στο σπίτι σας και να παίζετε όλοι μαζί!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.