Ρεβανί σπιτικό τέλειο
Υλικά:
500 γραμμάρια μαργαρίνη
2 φλυτζάνια ζάχαρη
8 αυγά
1 πακέτο σιμιγδάλι ψιλό
500 γραμμάρια γιαούρτι
2 φλυτζάνια αλεύρι.
2 μπέικιν
1 βανίλια
Εκτέλεση πρώτα χτυπάμε καλά τη μαργαρίνη και την ζάχαρη μετά βάζουμε το σιμιγδάλι και τέλος όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο σας)
Σιρόπι:1 κιλό ζαχαρη,7 ποτήρια νερό λίγο λεμόνι.
Μοιραστείτε με τους φίλους σας