Ντάκος, η Κριθαροκουλουρίτσα
ΥΛΙΚΑ
6 κρίθινα παξιμάδια
3-4 μικρές ώριμες ντομάτες
250 γρ. φέτα
15 ελιές χωρλις το κουκούτσι
4-5 λιαστές ντομάτες
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ρίγανη βουνίσια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τις κριθαροκουλουρίτσες σε μια πιατέλα και τις βρέχουμε ελαφρά με λίγο νερό. Τις περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τους ρίχνουμε λίγη ρίγανη.
Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά καρέ. Απλώνουμε τις ντομάτες πάνω στα παξιμάδια και τους ρίχνουμε λίγο αλάτι και ρίγανη.
Κόβουμε την φέτα σε κύβους. Την απλώνουμε από πάνω και σκορπάμε τις ελιές. Ρίχνουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο.
Κόβουμε τις λιαστές ντομάτες σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετούμε στην κορυφή. Ρίχνουμε μπόλικη ρίγανη και σερβίρουμε.