Saturday, 21 September, 2024

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣ Πέλλας

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣ Πέλλας

-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.,

ο Πρόεδρος του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ κ. ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Κ, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 31-1-2016, μεταξύ των ομάδων ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΗΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

-Επιβάλει στον εγγεγραμμένο μασέρ του  σωματείου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ κ. ΜΑΛΑΜΑΤΙΔΗ Δ. ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς  χώρους, από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου του σωματείου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, επίσης επιβάλει σε αυτόν χρηματικό πρόστιμο ύψους 100 Ε, το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι την 5-3-2016, για όσα σε βάρους του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του ΦΑ τις 24-1-2016 μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Η έναρξη της ποινής από 5-2-2016 και λήξη η 5-4-2016.

-Ύστερα από έγγραφο αίτημα του σωματείου ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ και από την επανεξέταση του ΦΑ της 16-1-2016, μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ-ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ, τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα την μείωση της ποινής του σωματείου ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ, να αγωνίζεται στην έδρα του σαν γηπεδούχος από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου για μία  (1) αγωνιστική ημέρα, επίσης επιβάλει σε αυτό, χρηματικό πρόστιμο ύψους  εκατόν πενήντα Ε (150), για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του ΦΑ της 16-1-2016, μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ-ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ.

Το παραπάνω πρόστιμο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι την 29-2-2016.

-Με την από 27-1-2016 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, επιβάλλεται στο σωματείο ΝΕΟΣ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 Ε, επειδή δημοσίευσε έγγραφο δυσφημίζοντας την ποδοσφαιρική Αρχή και τα θεσμικά της όργανά στα ΜΜΕ, βάσει των διατάξεων του άρθρου 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Το παραπάνω πρόστιμο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι την 29-2-2016.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου