Friday, 20 September, 2024

Τα λιοντάρια της Άμεσης Δράσης είχαν στο πλευρό τους ένα “τετράχρονο Αστυνομικό”

Η οργάνωση “Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος” πραγματοποίησε μία ακόμα ευχή μικρού παιδιού, πουμε την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκε δίπλα σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της Υπηρεσίας τους.

Το policenet.gr εύχεται στον μικρό Βαγγέλη να μεγαλώσει με υγεία και να φορέσει την στολή του Έλληνα Αστυνομικού, κάνοντας τα όνειρα του πραγματικότητα.

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο παιδί εύχεται να εκτελέσει “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ” υπηρεσια αστυνομικού και τελικά τα καταφέρνει !!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον μικρό Φίλιππο, τον πιο γλυκό “τροχονόμο” της Ελληνικής Αστυνομίας   αλλά και τον μικρούλη “Αρχιφύλακα” Γιάννη, που επίσης γνώρισε απο κοντά Αμεσοδρασίτες της ΕΛ.ΑΣ..

Για την νέα αυτή ευχή του μικρού Βαγγέλη, που έγινε πραγματικότητα το “Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος”επισημαίνει τα ακόλουθα μέσω της σελίδας του στο Fb

Γιάννη
Βαγγέλης, 4… Εύχομαι να γίνω αστυνομικός!

“Τον είχα στα ιατρεία σήμερα.

Ήταν εντυπωσιακό (ήταν όλοι στα παράθυρα) που έφευγε με την κατάλευκη τεράστια λιμουζίνα και τους αστυνομικούς με τις μοτοσυκλέτες μπροστά.

Δεν ξέρω τι ακολούθησε αλλά μπράβο σας.”

Λόγια Γιατρού: Ευχαριστούμε θερμά την Άμεση Δράση και ιδιαιτέρως τον Ταξίαρχο κ. Β. Τσίγκο για την πολύτιμη βοήθειά τους!

Eθελοντές /Volunteers: Mιχάλης Σκυριανός, Μιχαήλ Αμαλία Xορηγοί/Sponsors: Sattas Group, Τσισμετζόγλου ΕΕΒΕ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων Ευχών για το 2016 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).

policenet.gr

Τα λιοντάρια της Άμεσης Δράσης είχαν στο πλευρό τους ένα “τετράχρονο Αστυνομικό”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου