Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με την εξουσία

 Διασκευή βασισμένη στο έργο «Λίγο απ’ όλα» γραμμένο από τον καραγκιοζοπαίχτη Α. Μόλα στις αρχές του περασμένου αιώνα, αφιερωμένη  στην ελληνική λαϊκή παράδοση.Το θέατρό μας προσπαθεί και πραγματοποιεί παραστάσεις, έχοντας ως γνώμονα τις δύσκολες μέρες που περνάμε, με το χαμηλότερο δυνατό εισιτήριο ανά μαθητή και σε χώρο της επιλογή σας, που να φιλοξενείται σωστά η παράσταση και οι μαθητές.

KARAGIOZIS1

Μοναδική παράσταση, μεταφορά του θεάτρου σκιών στο θέατρο. Όλοι οι ήρωες του θεάτρου σκιών ζωντανοί στη σκηνή. Δεν είναι μπερντές. Μοναδική, ξεχωριστή η παρουσία του Καραγκιόζη στο ξύλο, την αναμπουμπούλα και τις φασαρίες. Στο ρόλο του Καραγκιόζη ο Στέλιος Αμανατίδης με δεκάδες χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο είδος. Το θέατρο ΑΡΜΑ έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες παραστάσεις με την ενσάρκωση του Καραγκιόζη στο θέατρο, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (μέχρι την Αυστραλία). Ο Καραγκιόζης, με την ξεχωριστή του γλώσσα, καυτηριάζει μικρούς και μεγάλους, επιθεωρεί την σύγχρονη Ελλάδα με τα χαράτσια και την ανεργία, μέσα από μια ιστορία γεμάτη ξύλο και γέλιο. Ξύλο και δολοπλοκίες από όλους εκείνους τους γαμπρούς – κηφήνες, που επιδιώκουν να ξεγελάσουν την εξουσία για να την παντρευτούν. Η παράσταση είναι διαδραστική, με εκπλήξεις και απρόβλεπτα. Μπορείτε και να συμμετέχετε ακόμη με πολλούς τρόπους, είτε βοηθώντας τον Καραγκιόζη να ολοκληρώσει το έργο του στο σαράι, είτε ερμηνεύοντας ένα μικρό ρόλο, αρκεί να το πείτε στον ίδιο τον Καραγκιόζη πριν από την παράσταση.

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Στέλιος Αμανατίδης, Σκηνικά: Σάκης Μαρκόπουλος, Μουσική επιμέλεια: Αγάθωνας Ιακωβίδης, Φωτισμοί: Σάκης Παπαδόπουλος.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:  Στέλιος Αμανατίδης, Σταύρος Παρχαρίδης, Κώστας Μόνας, Κυριάκος Κατέχης, Στέλιος Σταυρίδης, Κώστας Ακριτίδης, ΖάκηςΧουρμουζιάδης. Στο ρόλο της εξουσίας η Μόνικα Αϊβάζογλου.

Χρόνος-Tόπος Παρουσίασης:  Κυριακή 20 Μαρτίου στην Αίθουσα Νομαρχίας Έδεσσας με δύο παραστάσεις στις 12.00 & 3.00 μ.μ.Τιμές Εισιτηρίων: Α) Γενική Είσοδος9ευρώ και Β) Προπώληση 6 ευρώ (στο βιβλιοπωλείο Τουφεξή, τηλ.: 2381024000). Επίσης ομαδικά εισιτήρια (συλλόγων, κοινωνικών ομάδων κ.ά.) από 4 ευρώ.

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με την εξουσία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου