Friday, 20 September, 2024

Σκότωσαν 18χρονο ενώ «κυνηγούσε» Πόκεμον

Η φρενίτιδα με το δημοφιλές παιχνίδι Pokemon Go οδήγησε στον θάνατο του 18χρονου Jerson Lopez de Leon. Ένας έφηβος δέχτηκε θανατηφόρους πυροβολισμούς στην πόλη Τσικουιμούλα, στην Γουατεμάλα, ενώ είχε βγει για να «κυνηγήσει» Πόκεμον. Ο λόγος για τον Τζέρσον Λόπεζ ντε Λεόν, ο οποίος είχε βγει μαζί με τον ξάδερφό του προκειμένου να «κυνηγήσουν» Πόκεμον

Ο νεαρός που έπαιζε με τον 17χρονο ξάδερφό του Daniel Moises Picen αποφάσισαν να διαρρήξουν ένα σπίτι για να πιάσουν Pokemon! Ο νεαρός πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε με τον ξάδερφό του να έχει τραυματιστεί βαριά. Κι ενώ οι πληροφορίες στη αρχή ‘’έδειχναν’’ τον ιδιοκτήτη από τον ιδιοκτήτη, στη συνέχεια ειπώθηκε πως για το τραγικό περιστατικό, οι αρχές ψάχνουν τους επιβάτες ενός γεωργικού βαν, όπου βρίσκονταν λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι τους άγνωστοι που άνοιξαν πυρ εναντίον τους με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου Λεόν.

JERSON2_534_355

Η αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος 20 κάλυκες από σφαίρες και θεωρεί πως οι δράστες γνώριζαν μέσω της εφαρμογής του παιχνιδιού, το μέρος όπου θα βρουν άτομα που κυνηγούν Πόκεμον.

Ο θάνατος φαίνεται να είναι ο πρώτος που σχετίζεται με το Pokemon Go, όμως έχουν συμβεί διάφορα ατυχήματα που σχετίζονται με το παιχνίδι, όπως με δύο ανθρώπους να πέφτουν σε γκρεμό κυνηγώντας Pokemon σε παραλία.

Σκότωσαν 18χρονο ενώ «κυνηγούσε» Πόκεμον

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου