Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στις Σέρρες η 5η Ημερίδα Επιχειρηματικότητας Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η πέμπτη Ημερίδα Επιχειρηματικότητας Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με κεντρικό θέμα “Το Συνεργείο ως Επιχείρηση» – Ευκαιρίες και Τρόποι Ανάπτυξης στην Οικονομική Κρίση”

θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου  και ώρα 9:00 π.μ.- 17:00 μ.μ.  στο ξενοδοχείο «Εlpida Resort» στις Σέρρες. Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου. Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει για την σημερινή επιχειρηματικότητα και τους τρόπους αξιοποίησης των τρεχουσών επιχειρηματικών ευκαιριών.

Οι θεματικές ενότητες της ημερίδας είναι οι εξής: 1) Το Συνεργείο ως επιχείρηση, 2) Εναλλακτικές μορφές ενέργειας ως επιχειρηματική ευκαιρία και 3) Ηλεκτροκίνηση: Τεχνολογίες που έρχονται.

hmerida2

Διοργανωτές της 5ης Ημερίδας Επιχειρηματικότητας είναι: Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ, η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και η Ο.Ε.Β.Ε. Σερρών σε συνεργασία με εκλεκτούς εισηγητές και συνεργάτες.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες (ηλεκτρονική αίτηση, πρόγραμμα, ώρες και τόπος διεξαγωγής) στα: www.ideea.gr/free, www.tosynergeio.gr/free, www.oevess.gr και στους κατά τόπους συλλόγους. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας συμμετοχών, με μέγιστο αριθμό 350 άτομα.

Χορηγός επικοινωνίας: logospellas.gr

Στις Σέρρες η 5η Ημερίδα Επιχειρηματικότητας Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου