Saturday, 21 September, 2024

Μεγάλη έκρηξη σε Everest στην πλατεία Βικτωρίας – Τέσσερις τραυματίες

Φωτιά στο υπόγειο του καταστήματος – Αποκλεισμένη ολόκληρη η περιοχή από την αστυνομία – Πληροφορίες και για εγκλωβισμένους στο υπόγειο

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο protothema.gr: «Η έκρηξη ήταν τεράστια»

Τέσσερις τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί σε κατάστημα της εταιρίας Everest στην πλατεία Βικτωρίας στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Οι τρεις έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και ο τέταρτος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη ήταν μεγάλη, ενώ αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά στο υπόγειο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ αυτή την στιγμή επιχειρούν είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Πληροφορίες μιλούν για έναν ή δύο ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί στο υπόγειο του καταστήματος.

Αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται ακριβώς απέναντι από τα Everest δήλωσε στο protothema.gr: «Η έκρηξη ήταν τεράστια, επικράτησε πανικός. Καθόμουν στο γραφείο μου και μόλις έγινε η έκρηξη τρανταχτήκαμε όλοι απέναντι. Μας είπαν ότι έγινε έκρηξη στο υπόγειο του καταστήματος από φιάλη».

Μεγάλη έκρηξη σε Everest στην πλατεία Βικτωρίας – Τέσσερις τραυματίες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου