Monday, 30 September, 2024

Γ. Στάμκος: «Γιατί να έκλειναν τα σχολεία για ασήμαντη αφορμή»; – video

Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και ξεκινώντας η συνεδρίαση, ο δήμαρχος έκανε ενημέρωση προς το Σώμα

για το θέμα που δημιουργήθηκε με τα σχολεία την προηγούμενη εβδομάδα με τον χιονιά. Τα σχολεία άνοιξαν κανονικά τη Δευτέρα και Τρίτη, 9 και 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την απόφαση της δημοτικής αρχής και πάνω σ΄αυτό υπήρξαν διχογνωμίες στον κόσμο και πολλοί γονείς δεν έστειλαν καν τα παιδιά τους τη δεύτερη μέρα.

Γ. Στάμκος: «Έστω και από σύμπτωση, αν δεν ανοίγανε την περασμένη Δευτέρα, Τρίτη, τα μισά σχολεία σήμερα θα ήταν κλειστά, γιατί θα είχαν ρημάξει τα πάντα»!

«Εμείς θεωρούμε ότι αυτή ήταν υπεύθυνη στάση αυτό που κάναμε» δήλωσε για το άνοιγμα των σχολειών τη Δευτέρα και Τρίτη, 9 και 10 Ιανουαρίου. «Έστω και από σύμπτωση, τι προέκυψε από το άνοιγμα των σχολειών, αυτό το διήμερο; Ε, σας πληροφορώ ότι αν δεν ανοίγανε την περασμένη Δευτέρα, Τρίτη, τα μισά σήμερα θα ήταν κλειστά, γιατί θα είχαν ρημάξει τα πάντα»!

 «Δια ασήμαντον αφορμή, γιατί να κλείσουν τα σχολεία»;

«Δια ασήμαντον αφορμή, είτε γιατί πάγωσαν οι βρύσες ενός σχολείου είτε οτιδήποτε άλλο»  – η υγιεινή πάει περίπατο δηλαδή! «και βοήθησαν δυστυχώς κάποια από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και παρέσυραν τον κόσμο… καταλαβαίνετε αν κλείνουμε έτσι με το παραμικρό τα σχολεία πως προετοιμάζουμε τα παιδιά για το μέλλον»!

«Ποιοι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι κάνουν τέτοιες αναρτήσεις και τι είδους πληροφόρηση έχουν»;

Επίσης, είπε: «Περίμεναν αρκετοί 7 η ώρα το πρωί να βγάλει ο δήμος ανακοίνωση. Από πού πηγάζει αυτό ή ποιος δημοτικός σύμβουλος έδωσε αυτή την πληροφορία…»! «Έγινε σαν το θέμα με τον Μουζάλα, παραποιήθηκε η δήλωση του για τους πρόσφυγες. Τα Γιαννιτσά δεν φαίνονται πουθενά στις περιοχές για φιλοξενία προσφύγων…».

Γ. Στάμκος: «Περίμεναν αρκετοί 7 η ώρα το πρωί να βγάλει ο δήμος ανακοίνωση. Από πού πηγάζει αυτό»;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου