Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αυτή είναι η εικόνα – έκτρωμα στο κομμάτι του οδικού δικτύου Γιαννιτσών – Έδεσσας και στον κόμβο Μελισσίου

Σκοτωμένα ζώα στο δρόμο και σκουπίδια παντού

Σχεδόν καθημερινά η ίδια εικόνα. Σκοτωμένα ζώα, συνήθως σκυλιά και γάτες, στους δρόμους.

skyliagiannitsa

Όλοι μας θά’χουμε δει ζώο πατημένο στο δρόμο πάνω από μια φορά και θα το έχουμε αποδώσει σε τυχαίο γεγονός. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο οδηγός κινδυνεύει και δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει την πορεία του, αλλά σε άλλες, οδηγοί πατούν τα ζώα από αμέλεια ή κι επίτηδες.

skylipatimeno

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε αυτές τις ημέρες, πως θα ξεκινήσουν  εκτεταμένοι καθαρισμοί των εθνικών οδών, από νεκρά ζώα και ογκώδη αντικείμενα, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί σε ανεξέλεγκτες χωματερές.

Αυτή είναι η εικόνα στο κομμάτι του οδικού δικτύου Γιαννιτσών – Έδεσσας και στον κόμβο Μελισσίου. Σκοτωμένο σκυλί και μάλιστα σε σημείο που φαίνεται πως έγινε προσπέραση, βρωμιά και σκουπίδια στις άκρες. Ασυνείδητοι περαστικοί οδηγοί που περνώντας ανοίγουν το παράθυρο των οχημάτων και πετούν ότι σκουπίδι έχουν, ναι, όμως κάποτε πρέπει να καθαρίζονται και από τον δήμο ή από την ΠΕ Πέλλας, όποιος κι αν είναι ο υπεύθυνος για το κομμάτι αυτό του δρόμου. Άλλωστε, δεκάδες επισκέπτες άλλων περιοχών περνούν συχνά πυκνά οδεύοντας προς Έδεσσα ή λουτρά ή το χιονοδρομικό.

skoupidismelissi2

Όπως οι πεταμένες και σκισμένες αφίσες από εκδηλώσεις προ μηνών και το πανό της Παραμυθούπολης που θα κατέβει όταν πλησιάζει η… επόμενη!

afisa

Αυτή είναι η εικόνα στο κομμάτι του οδικού δικτύου Γιαννιτσών – Έδεσσας και στον κόμβο Μελισσίου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου