Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία με τέσσερις νεκρούς – Είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται (σοκαριστικό βίντεο)

Πολύνεκρο τροχαίο στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών

Ο συνοδηγός της Porsche εκτοξεύτηκε και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα μακριά και ο οδηγός απανθρακώθηκε

Πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (26.02.2017) στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών. Αυτοκίνητο μάρκας Porsche έπεσε πάνω σε σταματημένο, σε παρκινγκ Peugeot. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους μια γυναίκα και ένα μωρό που βρίσκονταν στο Peugeot και οι επιβάτες της Porsche. Τραγική φιγούρα ο οδηγός του αυτοκινήτου Peugeot, που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το LamiaReport, ο 41χρονος οδηγός του Peugeot, στο οποίο επέβαινε μαζί με την οικογένειά του, σταμάτησε σε πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες. Μέσα στο αυτοκίνητο έμειναν η 33χρονη γυναίκα και το τριών ετών αγοράκι τους. Λίγα λεπτά μετά, όμως, έγινε το μοιραίο. Η μαύρη Porsche την οποία οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ο βενιαμίν της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που ως γνωστόν είναι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, συγκρούστηκε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο, μάρκας Honda, στο parking της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.

Θύματα αυτής της μοιραίας σύγκρουσης ήταν ο Γιώργος Βακάκης, ο συνεπιβάτης του Α.Γ, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. Ο άνδρας της Υ.Π. είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking.troxaiolamia

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι σοκαριστικές.

Ο άτυχος πατέρας, οδηγός του Peugeot άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο από τη σύγκρουση και βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την οικογένειά του. Τα δυο αυτοκίνητα είχαν διαλυθεί και παραδοθεί στις φλόγες. «Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο παρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο παρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

LamiaReport – zougla

Ανείπωτη τραγωδία με τέσσερις νεκρούς – Είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται (σοκαριστικό βίντεο)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου