Saturday, 28 December, 2024

Στους TOP ”master chef Greece” ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τα Γιαννιτσά!

Στο MasterChef, την εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, και στην Ελλάδα από το Star

λαμβάνει μέρος ένας νέος από τα Γιαννιτσά, ο Γιάννης Παπαδόπουλος που τα τελευταία χρόνια έλειπε στο Παρίσι και εξασκούσε το επάγγελμα του μάγειρα, ως σεφ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ”Λόγου”, γύρισε για να συμμετάσχει στην εκπομπή και ποιος ξέρει, ίσως και να είναι αυτός ο επόμενος Master Chef, εφόσον κάθε μέρα λιγοστεύουν και ήδη είναι μόλις 14!giannissefΠοιος είναι ο Γιάννης:

  1. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγάλο σου ατού που πάνω σε αυτό πόνταρες και σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή;

Η γνώση μου πάνω στη μαγειρική και η αγάπη μου για αυτήν.

  1. Πόσων χρόνων αισθάνεσαι ότι είσαι;

Αισθάνομαι όσο είμαι. 23 ετών

  1. Σε ποια εποχή θα ταίριαζες περισσότερο και γιατί;

Στην εποχή που ζω, γιατί πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται.

  1. Σε ποιον διάσημο Έλληνα θα εμπιστευόσουν ένα μυστικό σου

Σε κανέναν

  1. Θα παρατούσες την καριέρα σου για να ακολουθήσεις τον «μεγάλο σου έρωτα» στο εξωτερικό ή σε ένα απομακρυσμένο χωριό κάπου στην Ελλάδα;

Θα παρατούσα την καριέρα μου για ένα μεγάλο έρωτα, με τον οποίο θα έπρεπε να φύγουμε στο εξωτερικό, όχι όμως για να φύγουμε σε ένα απομονωμένο χωριό.

  1. Τι επιχείρηση θα έστηνες αν κάποιος σου έλεγε ότι θα σε στηρίξει οικονομικά;

Γαστρονομικό εστιατόριο, φυσικά.

  1. Θεωρείς ότι θα ήταν πιο εύκολη η ζωή σου αν ήσουν άνδρας (ή γυναίκα);

Δεν μπορώ να έχω άποψη για το θέμα γιατί είμαι άνδρας φυσικά.

  1. Ποια συμβουλή που σου έδωσαν έχεις κρατήσει καλά μέσα στο μυαλό σου;

Τη συμβουλή της αγάπης για ό,τι και αν κάνω στη ζωή μου, που μου την έχει δώσει η μαμά μου.

  1. Τι θα προτιμούσες σε ένα δείπνο που θα μαγείρευες, να είχες την τέλεια παρουσίαση πιάτου και μέτριο φαγητό ή το αντίθετο;

Γενικά, η παρουσίαση σε ένα πιάτο για εμένα προσωπικά είναι το άλφα και το ωμέγα. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, η γεύση και τα αρώματα ενός πιάτου είναι πολύ πιο σημαντικά.

  1. Τι είναι αυτό που σε γοητεύει στο να σε μάθει ο κόσμος και να γίνεις διάσημος;

Αυτό που με γοητεύει στο να με μάθει ο κόσμος είναι ότι θέλω να μάθουν ότι οι Έλληνες μάγειροι είμαστε πολύ ικανοί και το ότι να με μάθουν ως μάγειρα στο γαστρονομικό κομμάτι της μαγειρικής.

  1. Στη μαγειρική θεωρείς ότι η επιτυχία οφείλεται στη γνώση ή στη φαντασία;

Δεν υφίσταται να είσαι επιτυχημένος μάγειρας χωρίς την απαραίτητη γνώση. Η φαντασία είναι ένα κομμάτι το οποίο έρχεται μέσα από τη γνώση φυσικά.

  1. Πες μου ένα μεγάλο σου όνειρο που θα ήθελες τα επόμενα χρόνια να πραγματοποιηθεί.

Θα ήθελα τα επόμενα χρόνια, να κάνω τη δική μου οικογένεια.

“Λόγος της Πέλλας” με πληροφορίες από star

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου