Friday, 20 September, 2024

Παικταρά 2 εκατ. θέλει ο Σαββίδης – Ποιος τους «χώρισε» στα δύο και τους έχει στο «περίμενε»!

“Βούιξε” σήμερα η πιάτσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Καφού, τον 24χρονο Πορτογάλο μέσο της γαλλικής Λοριάν.
Το θέμα όντως υπάρχει και στον Δικέφαλο θεωρούν πως είναι μια εφικτή περίπτωση, καθώς η γαλλική ομάδα έχει υποβιβαστεί στη Ligue 2 και δεν ζητάει τον… ουρανό με τ` άστρα για τον παίκτη, αφού καίγεται για “ζεστό” χρήμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, η πρόταση του Δικεφάλου για τον Καφού είναι 1,5 εκατ. στη Λοριάν και 500.000 ευρώ το χρόνο στον ίδιο τον παίκτη.
Από την άλλη όμως υπάρχει, κατά κάποιον τρόπο και ο… “αντί-Καφού”, δηλαδή ο Σλοβάκος στόπερ της Ρόμα, Νόρμπερτ Γκιομπέρ!
Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε πως ο Γκιομπέρ, για τον οποίο υπάρχουν επαφές εδώ και λίγες μέρες, είναι εισήγηση του Λούμπος Μίχελ και δη του συμπατριώτη του ατζέντη, Γιόζεφ Βένγκλος, ο οποίος έχει “ζεσταθεί” με τον ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του επίσης πελάτη του Μακ.
Το ζήτημα βέβαια έχει δύο παραμέτρους…
Πρώτον, ο Γκιομπέρ είναι εισήγηση του “μπλοκ Μίχελ και σκάουτερ”, όμως το θέμα είναι το τι άποψη έχει το άλλο “μπλοκ” στην ΠΑΕ, δηλαδή οι Βούκιτς, Στανόγεβιτς και Γιώργος Σαββίδης.
Δεύτερον, επίσης σημαντικό, είναι οτι ο Γκιομπέρ δεν φαίνεται να «ψήνεται» με τον ΠΑΟΚ, αφού θέλει πρώτα να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να μείνει στη Serie A…
sportdog.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου