Sunday, 22 September, 2024

Άδωνις: «Διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι ο Τσίπρας»

Άστραψε και βρόντηξε κατά του πρωθυπουργού ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση Νοvartis και την παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον Αλέξη Τσίπρα, απευθύνοντας βαριές κατηγορίες, αποκαλώντας τον«διεφθαρμένο».
Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha ο βουλευτής της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων:
«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε.
Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».

«O Γεωργιάδης ξεπέρασε σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του»
Απάντηση στα όσα είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης και τις βαριές κατηγορίες του εναντίον του Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με τις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του, τονίζει η Κουμουνδούρου σε σχετική ανακοίνωση.
Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου