Tuesday, 30 April, 2024

Στην Σέντρα… Κοσμοσυρροή στο Μαυροβούνι – Γέμισαν τα ταμεία…

Καλησπέρα καλησπέρα, να είστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί με πολλή υπομονή και καλή διάθεση. Καλό μήνα να έχουμε και ο Θεός βοηθός.

*Και τώρα τι γίνεται ρε παιδιά, πως τα βλέπετε τα πράγματα; Ε ρε γλέντια που θα έχουμε με το τελείωμα της κανονικής διάρκειας της Α1 κατηγορίας.

*Πήραν φωτιά τα κομπιουτεράκια, όλοι κάνουν υπολογισμούς στις ομάδες που θέλουν να πάρουν πλεονέκτημα έδρας. Το θέμα είναι αν θα πέσουν μέσα στους υπολογισμούς τους, γιατί μέχρι τώρα άλλα περίμεναν και άλλα τους βγήκαν στην διαδρομή.

*Ρε πως τα έφερε η τύχη ή η συγκυρία, τι να πω; Τρεις Δόξες παλεύουν για τις τρεις πρώτες θέσεις.

*Μάλλον δίκαιο το αποτέλεσμα, σε γενικές γραμμές, εκεί στο Μαυροβούνι. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι το ήθελαν πολύ περισσότερο το παιχνίδι και το αποτέλεσμα γιατί δεν υπήρχε άλλος δρόμος, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που έδειξαν και αυτοί χαρακτήρα, είχαν και έχουν και άλλη ευκαιρία για την πρώτη θέση.

*Όλα πλέον εξαρτώνται από τα πόδια των παικτών του Μελισσίου για την πρώτη θέση αλλά και το Μάνδαλο θα φωνάζει παρόν στο τελευταίο παιχνίδι.

*Όλα τα λεφτά και όλοι οι δρόμοι την Κυριακή στο Μελίσσι για το παιχνίδι με το Μάνδαλο. Ε ρε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας.

*Λαοθάλασσα στο γήπεδο του Μαυροβουνίου, κοσμοσυρροή και το ταμείο της ομάδας γέμισε.

*Σίμο, καλέ μου φίλε, για θυμήσου το Σάββατο το απόγευμα, στην κερκίδα του γηπέδου της Αλεξάνδρειας, τι χειρονομία μου έκανες με τα δάχτυλα της παλάμης του χεριού σου. Αχ ρε κόουτς κράτα χαμηλά την μπάλα και μικρό καλάθι. Δίπλα σου ήταν ο Μπρέγκου ο οποίος είχε σκυμμένο το κεφάλι, μήπως κάτι ήξερε;

*Μπράβο στο Μάνδαλο, έτσι καθαρίζει την μπουγάδα μια ομάδα. Σε 20 λεπτά τελειώνει το παιχνίδι.

*Κάποτε υπήρχε το κτήμα Νάσιουτζικ, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και τώρα, και το κτήμα Λαζαρίδη με τα γνωστά κρασιά. Τώρα στα Γιαννιτσά έχουμε και το κτήμα Σαββουλίδη. Εκεί στο πατρικό του χτίζεται η μεγάλη ομάδα του μέλλοντος. Εκεί παίρνονται οι αποφάσεις σε στενό κύκλο για το μέλλον και τα σχέδια της μεγάλης Αναγέννησης.

*Κύριε πρόεδρε, ακούω και διαβάζω σε διάφορα σάιτ ότι βρήκες δύο μεγάλους επενδυτές και ψάχνεις άλλους δύο. Άντε λοιπόν κύριε Σαββουλίδη να αλλάξεις τα πάντα στην πόλη και να δούμε την Αναγέννηση εκεί που της αρμόζει.

*Τσάρτα οι Αμπελειές είναι καταδικασμένες έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα να αλλάξει κατηγορία. Προσοχή και μακριά από τα σάιτ.

Επιμέλεια: Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου