Sunday, 22 September, 2024

Πρόεδρος ΤΟΕΒ Π. Μυλοτόπου: Αν δε γίνει ρύθμιση δόσεων δεν μπορούμε πλέον να ανταποκριθούμε

Θέμα: «Πορεία ληξιπρόθεσμων οφειλών μας»

Προς: ΔΕΗ

Δ.ΠΩΛ/ Κλάδος Μακεδονίας Θράκης

Κοιν.: Βουλή των Ελλήνων

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμαρχο Πέλλας

Βουλευτές νομού Πέλλας

Όπως και σε προηγουμένη επικοινωνία μας σας εξηγήσαμε ότι από το 2013 που ανέλαβα την προεδρία του Τ.Ο.Ε.Β Παλιού Μυλοτόπου  βρήκα ένα τεράστιο χρέος σε διάφορους Οργανισμούς ( ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΔΕΗ )  όπως και σε υπαλλήλους – Υδρονομείς και προμηθευτές από την υπεξαίρεση ενός πρώην υπαλλήλου (το έλλειμμα πάνω από 650.000,00 ευρώ).

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του προέδρου στον “Λόγο της Πέλλας” το 2016, όπου αναφέρεται στη ζημία που άφησε π προηγούμενος πρόεδρος

Ο Οργανισμός στην καλύτερη χρονιά εισπράττει 350.000,00 ευρώ, ενώ η ΔΟΥ, ΙΚΑ μου κάνανε μια μακροχρόνια ρύθμιση (ΙΚΑ 180 δόσεις) τις οποίες και εξυπηρετώ,  η ΔΕΗ μου το αρνήθηκε με συνέπεια να αδυνατώ να ανταποκριθώ στις εκάστοτε ρυθμίσεις. Εμείς σας Οργανισμός δεν αρνούμαστε το χρέος και την πληρωμή του, απλά θέλουμε διευκόλυνση με πολλές δόσεις (120).

Παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση κυρίως στον γεωργικό τομέα (με συνέπεια να παρουσιάζονται δυσκολίες στην είσπραξη των ανταποδοτικών αρδευτικών  εισφορών, μοναδική πηγή εσόδων για τον οργανισμό) ο Οργανισμός μας προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του απέναντι στην επιχείρηση σας.

Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στα αίτημα μας, εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γρηγοριάδης  Γρηγόρης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου