Sunday, 22 September, 2024

2ο Γυμνάσιο και 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών πάνε Κροατία με τις ταινίες τους!

Τι συνέβη τελικά στο 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών; Η επιτυχία ήρθε με τη συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών “Κύριλλος και Μεθόδιος” στο 11ο Four River Film Festival στην Κροατία

με την ταινία “School Alien” με αγγλικούς υπότιτλους. Δείτε και εδώ!
Ο ευρηματικός καθηγητής Γιώργος Γρηγοριάδης που είχε την επιμέλεια, σκηνοθεσία και την έμπνευση για όλα αυτά, ευχαριστεί τις καθηγήτριες Αγγλικών:
κκ Ευαγγελίδου Κατερίνα του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών και Δουλγερίδου Ελένη του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, για τη μετάφραση των διαλόγων στα Αγγλικά.

Η  ταινία 


Επίσης, και η συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στο 11ο Four River Festival στην Κροατία είναι γεγονός! Η βραβευμένη ταινία “Απουσίες” (με το βραβείο Καλλιτεχνικής Αρτιότητας στον διαγωνισμό Filmakers – Δείτε εδώ) δοκιμάζει τώρα τις δυνάμεις της και εκτός συνόρων. Με τον αγγλικό τίτλο Lack of presence και αγγλικούς υπότιτλους όπου χρειάζεται, ανοίγουμε τα φτερά μας, όπως σημειώνει ο κ. Γρηγοριάδης, για πρώτη φορά και εκτός συνόρων. ·
Το 11ο Four River film Festival θα πραγματοποιηθεί στο Κάρλοβατς της Κροατίας από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου 2018. Οι προβολές των ταινιών θα γίνονται κάθε βράδυ σε διαφορετική όχθη, ενός εκ των τεσσάρων ποταμών.

Αν θέλετε μπορείτε απλά με ένα κλικ να δείτε την ταινία και να συμβάλλετε στην προβολή του σχολείου και των Γιαννιτσών, βλέποντας την όσο περισσότερες φορές μπορείτε!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου