Sunday, 22 September, 2024

Απέκλεισαν τη Χρυσή Αυγή από τη Βούλη για να πουλήσουν τη Μακεδονία!

Όπως αναφέρει η Χρυσή Αυγή: Ο τρόμος του εθνομηδενιστικού συστήματος και το μίσος του ενάντια στην Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Με μία σταλινική ενέργεια που ξεπερνά τα λαϊκά δικαστήρια των Σοβιέτ, ο κομισάριος Βούτσης (που ο γιος του κάνει ληστείες και φιλιέται με τον Κουφοντίνα), αποφάσισε να στερήσει τον λόγο από όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής στην συζήτηση για το Μακεδονικό.
Για πολλοστή φορά εφαρμόζεται η άθλια σταλινική πρακτική της συλλογικής ευθύνης και επιβάλλονται ποινές σε βουλευτές που ήταν απόντες από την συνεδρίαση!
Χέρι – χέρι με τους μπολσεβίκους η ξεπουλημένη ΝΔούλα και όλο το τόξο της εθνοπροδοσίας. Η παράνομη κυβέρνηση των κομμουνιστοσυμμοριτών, που έχει χάσει την δεδηλωμένη και δεν έχει κανένα δικαίωμα να παίρνει ανθελληνικές αποφάσεις, αποβάλλει την Χρυσή Αυγή για να ξεπουλήσει ανενόχλητη την Μακεδονία.
Με κάθε νόμιμο μέσο θα διεκδικήσουμε την τιμωρία όσων καταλύουν το Σύνταγμα, τις πολιτικές μας ελευθερίες και καταστρέφουν την Ελλάδα.


Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
xryshaygh.com

Βούτσης: Ανοικτή πρόσκληση για πραξικόπημα
Στην πρωτοφανή πρόκληση κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
«Σήμερα έπεσαν οι μάσκες. Η ΚΟ της Χρυσής Αυγής, η οποία ήρθε μεν με την ψήφο του λαού, κάλεσε ανοικτά σε πραξικόπημα. Σχεδιασμένη και διχαστική η κλιμάκωση. Θέλει να προκαλέσει σήμερα, αύριο και την Κυριακή βίαια επεισόδια, διχασμό στον ελληνικό λαό και ταραχή μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτά στο πλαίσιο του Συντάγματος. Θα εισηγηθώ να γίνει έκτακτη διάσκεψη για τη μη παρουσία αυτών των κυρίων και των κυριών περαιτέρω μέσα στη Βουλή, μέχρι να τελειώσει η συζήτηση. Είναι ανοικτή πρόσκληση για πραξικόπημα αυτό που έγινε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου