Sunday, 29 September, 2024

Διπλή επιτυχία για τα αδέλφια Παναγιώτη και Μιλτιάδη Βαβουλίδη από τα Γιαννιτσά στις πανελλήνιες!

Φέτος είναι η χρονιά τους! Ο λόγος για τα δύο αδέλφια, Παναγιώτη και Μιλτιάδη-Ζαχαρία Βαβουλίδη από τα Γιαννιτσά, που πέρασαν στις πανεπιστημιακές σχολές που έβαλαν στόχο!

Μόλις με ένα χρόνο διαφορά, ηλικιακά, ο Παναγιώτης Βαβουλίδης 19 ετών, έδωσε φέτος για δεύτερη φορά, καθώς πέρυσι δεν κατάφερε να μπει στη σχολή επιλογής του και θέλησε να προσπαθήσει εκ νέου, “μπαίνει” από Σεπτέμβριο στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης και ο 18χρονος Μιλτιάδης-Ζαχαρίας στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ.

Η συνταγή της επιτυχίας απέδωσε φέτος, με τους δύο αδελφούς να δηλώνουν στο «Λόγο της Πέλλας» ότι το σωστό και συστηματικό διάβασμα είναι το «μυστικό» και οι ώρες ξεκούρασης. Τώρα περιμένουν να… ανοίξουν τα φτερά τους για τις σχολές τους και να ζήσουν το όνειρο της φοιτητικής ζωής!

«Η χρονιά ήταν σχετικά δύσκολη, με αρκετό άγχος, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη ο ένας του άλλου, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας» μας είπαν.

Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα παιδιά, όπως και σε όλους όσους πέρασαν, και σ’ αυτούς ακόμη που δεν τα κατάφεραν. Στη ζωή υπάρχουν ευκαιρίες, αρκεί να μην εγκαταλείπουμε την προσπάθεια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου