Sunday, 22 September, 2024

Σοκ! Πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης junior

“Έφυγε” σε ηλικία 34 ετών ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του πρώην πρόεδρου Σωκράτη Κόκκαλη.
Σε ηλικία 34 ετών ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης, “έφυγε” από τη ζωή σε ξενοδοχείο στο Οχάιο από ανακοπή καρδιάς.
Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1984. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).
Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Από το 2010 πρόσφερε ως Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Διατηρούσε τα τελευταία χρόνια τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και είχε μόλις ηγηθεί της ολοκλήρωσης μιας εκτενούς αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της εταιρείας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με θέματα κατασκευών και real estate.
Το τελευταίο διάστημα είχε μετακινηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συμμετέχει στο μεγάλο πρότζεκτ του αθλητικού στοιχήματος, που μόλις ξεκινά εκεί. Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων είχε βρεθεί σε μια συνάντηση των ρυθμιστικών αρχών στο Κλίβελαντ, όπου και άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή. Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους του Ομίλου ΙΝΤΡΑΛΟΤ/ΙΝΤΡΑΚΟΜ.
Μελισσανίδης: Εκφράζω την προσωπική μου οδύνη, αξιόλογος άνθρωπος ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ
Τα συλλυπητήρια εξέφρασε στην οικογένεια Κόκκαλη για τον ξαφνικό θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη: «Θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου οδύνη στην οικογένεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που βυθίστηκε στο πένθος από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό ενός νέου και ιδιαίτερα αξιόλογου ανθρώπου.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον αιφνίδιο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου: Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!
«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου […] Η ευγένειά του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας» – «Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειάς του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας»
newsbomb – iefimerida.gr – protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου