Sunday, 22 September, 2024

Απίστευτο: Ζητούσαν διόδια από χιλιάδες οδηγούς που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τη κόλαση της Κινέτας

Μόνο ως βαριά εγκληματική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η απόφαση της εταιρίας «Ολυμπία Οδός» να διατηρήσει εν λειτουργία τα διόδια της ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου

και ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες οχήματα στα οποία επέβαιναν ταξιδιώτες, αλλά και απεγνωσμένοι κάτοικοι των καμένων περιοχών…
Σε όσους δε δεν είχαν χρήματα μαζί τους επειδή έφυγαν άρον-άρον από τα σπίτια τους για να σωθούν, οι υπάλληλοι έκοβαν τα γνωστά χαρτάκια «βεβαίωσης οφειλής» ώστε να υποχρεωθούν οι οδηγοί να τα πληρώσουν ολίγων ημερών.
Με δεκάδες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οδηγοί καταγγέλλουν τις άθλιες πρακτικές της εταιρίας ενώ κάνουν λόγο για ουρές χιλιομέτρων και ενώ δεξιά και αριστερά οι φλόγες κυριολεκτικά γλύφουν την κεντρική αρτηρία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές χιλιάδες ανθρώπων.
Υπενθυμίζεται πως μέτοχοι της Ολυμπίας Οδού είναι η VINCI CONCESSIONS S.A.S. (29,9%) , η HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GmbH (17%), ο όμιλος J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. (19,1%), η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (17%) και η η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (17%).
Ελεύθερα τα διόδια σε Αφίδνες, Καπανδρίτι και Μαλακάσα
Σε αναστολή είσπραξης διοδίων τελών στους σταθμούς εντός του νομού Αττικής, προχωρά άμεσα η Νέα Οδός, μετά τις πυρκαγιές που μαίνονται από το πρωί της Δευτέρας.
Με δεδομένη την κατάστασης έκτακτης, η Νέα Οδός ανακοίνωσε ότι η αναστολή είσπραξης ισχύει για τον μετωπικό σταθμό Αφιδνών, και του πλευρικούς σταθμούς Καπανδριτίου και Μαλακάσας και θα ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου