Sunday, 22 September, 2024

4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας – Δες, άκουσε, γνώρισε, ψώνισε έως τις 28 Αυγούστου! (foto-vid)

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη της 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2018 με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται το βράδυ της Τετάρτης 22 Αυγούστου

Η άρτια προετοιμασία, διοργάνωση και ο συντονισμός, τα πολυθεματικά περίπτερα, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις κι η αθρόα προσέλευση προσκεκλημένων, επισκεπτών και κατοίκων του Δήμου Σκύδρας και ευρύτερα ήταν τα χαρακτηριστικά της πρώτης ημέρας που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία προδιαγράφοντας την ανάλογη συνέχεια μέχρι την ολοκλήρωσή της, την Τρίτη 28 Αυγούστου.


Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ και τη σεβαστή του συνοδεία.


Ακολούθησε ο χαιρετισμός – ομιλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου.


Μετά την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων, ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα!

Στη συνέχεια, Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Σκύδρας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και επακολούθησε η περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο.


Η έναρξη της Εμποροπανήγυρης συνοδεύτηκε από τις μελωδίες της Φιλαρμονικής δήμου Σκύδρας.


Την τελετή έναρξης της Εμποροπανήγυρης τίμησαν με την παρουσία τους μαζί με τους πολλούς συμπολίτες μας και επισκέπτες, βουλευτές του Νομού, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, παραγωγικών τάξεων, πολιτιστικού – αθλητικού τομέα, πολιτευτές, κ.α.

 Το πρόγραμμα της Εμποροπανήγυρης με τις εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε, να ακούσουμε και να συμμετέχουμε, όπως και να κάνουμε οικονομικές αγορές! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου