Sunday, 29 September, 2024

Εγγραφές στον Σύλλογο «Θεατρικές Πινελιές» – Θέατρο, ζωγραφική, ντεκουπάζ

Με έναν πρωτότυπο τρόπο ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου «Θεατρικές Πινελιές» ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών του στα νέα του τμήματα που θα πραγματοποιηθούν στον καινούριο του χώρο.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου:

Σε λίγο θα ηχήσουν τα κουδούνια του σχολείου. Φόρτος εργασίας, διάβασμα, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, πιάνο και λαούτο. Σκούπισε, σφουγγάρισε, μαγείρεψε, σιδέρωσε και διάβασε τα παιδιά… Δώσε χρόνο όμως και στον εαυτό σου! Όχι μόνο για τις γυναίκες φυσικά, αλλά και τους άντρες και τις μικρότερες ηλικίες!

Εντάξτε μια ευχάριστη δραστηριότητα στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ» ανοίγει τις πόρτες του και την αγκαλιά του, τη Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου 2018 για τις εγγραφές στα νέα τμήματα του. Θέατρο, ζωγραφική, ντεκουπάζ, ζαχαροτεχνίες και ξέφρενα πάρτι, θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα και θα διδάσκονται από έμπειρους δασκάλους, επιλεγμένοι με φροντίδα και αγάπη. Πάρε μέρος στη δραστηριότητα που σου αρέσει. Μην το αργείς!

Ο σύλλογος μας θα είναι ανοιχτός από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00 και 17:00 – 20:00. Έλα να ενημερωθείς, να δεις το νέο μας χώρο και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Η συμμαθήτρια σου ήρθε, ο συμπαίκτης σου ήρθε, η γειτόνισσα που πίνετε καφέ κάθε απόγευμα, επίσης! Εσύ;

Πλαστήρα 22, Γιαννιτσά 58 100

Τηλέφωνο: 6979 096988 – 6985 984047

Email: kasytheTP@hotmail.com

Facebook: Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου Θεατρικές Πινελιές

Instagram: kasythe_theatrikes_pinelies

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος

Κετίκογλου Γιάννης και το Διοικητικό Συμβούλιο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου