Monday, 23 September, 2024

Εκκλησία της Μινεσότα αντικατέστησε εικόνα του Ιησού με Τζεντάι του Star Wars

Όταν κάποιος επισκέπτεται μια τοπική εκκλησία, είναι κοινό να βλέπει κανείς την εικόνα του Ιησού παντού, στο πρόγραμμα των ακολουθιών, τα ιερά βιβλία κλπ, Ωστόσο φαίνεται ότι όταν μια εκκλησία στη Μινεσότα έβαλε την προηγούμενη Κυριακή την εικόνα ενός διάσημου χαρακτήρος των Star Wars αντί του Υιού του Θεού.

Μέλη της εκκλησίας από την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων Τελευταίων Ημερών στη Μινεσότα συνειδητοποίησαν γρήγορα το λάθος λίγο μετά την εξέταση του προγράμματος καθώς η εικόνα εκτυπώθηκε ακριβώς μπροστά στο εξώφυλλο. Ο σχεδιασμός περιελάμβανε μια συλλογή εικόνων του Ιησού Χριστού. Ωστόσο, μια εικόνα που συμπεριελήφθη στη συλλογή δεν ήταν ο Ιησούς Χριστός, αλλά ο Jedi Obi-Wan Kenobi (που απεικονίζονται από τον Ewan McGregor στο «Star Wars»).

Κάποιοι βέβαια δεν ήταν καλοπροαίρετοι στο λάθος: “Έχω δει πολλά εκεί όπου οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι ψεύτικο ή ότι ήταν ένα ατύχημα. Είχα πλήρη επίγνωση του τι έκανα” έγραψε ο χρήστης της Instagram thealwright101, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν ο υπεύθυνος για το σχεδιασμό του προγράμματος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Obi-Wan χρησιμοποιήθηκε στη θέση του Ιησού. Μόλις πέρυσι ένας νεαρός στη Γιούτα αιφνιδίασε τους γονείς του, δίνοντάς τους ένα πορτρέτο του αγαπημένου Τζεντάι στην ίδια στάση για τα Χριστούγεννα.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι γονείς του ήταν ενεργά μέλη της εκκλησίας, αλλά δεν γνώριζαν πολλά για τους Star Wars. Είπε ότι είχε μεγαλώσει με μια εικόνα του Ιησού που έμοιαζε με το πορτρέτο Obi-Wan και δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να κάνει φάρσα στους γονείς του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου