Tuesday, 30 April, 2024

Δόξα Μελισσίου: 2-0 τη Νίκη Αξού

Για το πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας, συναντήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αξού η τοπική Νίκη με τη Δόξα Μελισσίου, στο τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.
Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό, αλλά, μέτριο σε ποιότητα στο α΄ ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να χάνουν μοναδική ευκαιρία στο 27΄ όταν σε δυνατό σουτ εξ επαφής του Τερζή απέκρουσε ο ιδιαίτερα διακριθείς γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Γεωργιάδης κι έτσι έστειλε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0 στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κόουτς των Μαυραετών Γ. Γυριχίδης, περνώντας στο παιχνίδι τους Λιτοβολή και Μητρέντζη αντί των Σαρρή και Κοκκινίδη έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε τους γηπεδούχους και κατάφερε στο 79΄σε κόρνερ του Δουλκερίδη και κεφαλιά του Τζάτζη να ανοίξει το σκορ 0-1. Και στο 87΄μετά από συνδυασμό Κυζιρίδη με τον νεοεισελθόντα Τοπαλίδη, στη θέση του τραυματία Δουλκερίδη να πετύχει το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.
Στο 90΄αποβλήθηκε ο Μαραντίδης από τους γηπεδούχους.
Η διαιτησία του κ. Ταγκαλίδη και των βοηθών με λάθη.
Η σύνθεση της νικήτριας: (Γ. Γυριχίδης), Γεωργιάδης, Χατζηδάκης, Ξανθόπουλος, Τζάτζης, Κυργερίδης, Κοκκινίδης (Λιτοβολής), Γεωργιάς, Δουλκερίδης (Τοπαλίδης), Κυζιρίδης, Σαρρής (Μητρέντζης), Πισμισάκης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Μελισσίου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Νίκης Αξού κ. Βασιλειάδη για την άριστη φιλοξενία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου