Monday, 23 September, 2024

Βόλος: Αυτόφωρο για 36χρονη, λόγω παραμέλησης των τριών παιδιών της

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου φιλοξενούνται από χτες τρία ανήλικα αδέρφια, τα δύο δίδυμα, ηλικίας 3 και 4 ετών αντίστοιχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι τα παιδιά είναι παραμελημένα από την 36χρονη μητέρα τους, η οποία τα αφήνει μόνα τους στο σπίτι κυρίως τις βραδινές ώρες. Μετά την καταγγελία άνδρες της Ασφάλειας Βόλου μετέβησαν στο σπίτι και όντως βρήκαν τα παιδιά μόνα τους.
Οι αστυνομικοί πήραν τα παιδιά, ενώ μετά από έρευνα που ακολούθησε συνελήφθη η 36χρονη μητέρα τους, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, με τη διαδικασία του Αυτόφωρου.
Παράλληλα, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθούν τα τρία ανήλικα παιδιά στο Νοσοκομείο Βόλου. Η μητέρα των παιδιών οδογήθηκε χτες το μεσημέρι στον εισαγγελέα, αφέθηκε όμως ελεύθερη μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Κοινωνική Υπηρεσία του Αχιλλοπούλειου.
Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, τα τρία παιδιά είναι υγιέστατα, ενώ η 36χρονη μητέρα ζει μόνη με τα παιδιά της εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο σύζυγός της είναι προφυλακισμένος. Η μητέρα φέρεται να να εργάζεται περιστασιακά τα βράδια και να αφήνει τα παιδιά μόνα τους, καθώς δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς για να τα φροντίσουν.
Αφότου αφέθηκε χτες ελεύθερη η μητέρα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.
thenewspaper.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου