Tuesday, 24 September, 2024

Κοροναϊός: Διασωληνώθηκε και δεύτερος ασθενής στην Πάτρα

Διασωληνώθηκε και δεύτερος ασθενής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Την ίδια ώρα «μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 66χρονος από την Αμαλιάδα, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσοκομείου στο Ρίο και ο οποίος είναι θετικός στον κοροναϊό.

Στα 99 πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Με γραπτή ανακοίνωση έκανε γνωστά το μεσημέρι της Τετάρτης (11/03) ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για το νέο κοροναϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, τα νέα στοιχεία που αφορούν στην πορεία του ιού στην Ελλάδα.

«Ανακοινώνονται 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα SARS-coV-2 κοροναϊού στη χώρα μας. Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κοροναϊό, ανέρχεται πλέον σε 99, από τους οποίους 95 είναι ελληνικής καταγωγής και 4 ξένης υπηκοότητας. Δύο από τους ασθενείς νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών και του ΑΧΕΠΑ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 29 εξ’ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Μυτιλήνη, 68 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους. Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη».
newsbomb

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου