Tuesday, 30 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τον ΣΜΑ Θεσσαλονίκης επιθεώρησε ο Κ. Ζέρβας

Επίσκεψη-επιθεώρηση στο ΣΜΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Πριν ξεναγηθεί στο χώρο, τελέστηκε ο αγιασμός του ανακαινισμένου δημοτικού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «δέκα μήνες μετά την ανάληψη από την διοίκηση του δήμου δήμου Θεσσαλονίκης το νούμερο ένα πρόβλημα έχει σταματήσει πλέον να είναι πλέον, το νούμερο ένα, και αυτό συνέβη γιατί έγινε παρά πολύ δουλειά. Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καρδιά της καθαριότητας μαζί με το αμαξοστάσιο λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Ουσιαστικά βλέπετε έναν χώρο που έχει δουλευτεί πάρα πολύ».
Στη συνέχεια ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε στις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στον ΣΜΑ, ώστε να λειτουργεί πλέον όπως πρέπει, μετά και την ανάληψη των καθηκόντων του. «Η μια-μιάμιση πρέσα έχουν γίνει τέσσερις πρέσες που λειτουργούν 365 μέρες τον χρόνο. Απ’ την άλλη μεριά διορθώθηκε η γεφυροπλάστιγγα, επιδιορθώσαμε πολλά κοντέινερ και είμαστε σε θέση να πλένουμε απορριμματοφόρα, και τετραπλασιάστηκε ο αριθμός απορριμματοφόρων των οποίων πλένονται. Ο βιολογικός καθαρισμός πλέον λειτουργεί».
διαβάστε τη συνέχεια στο makthes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου