Tuesday, 24 September, 2024

Η “καρδιά” του beach volley θα χτυπά δυνατά στους Αμπελόκηπους

Σε ένα σύγχρονο “αθλητικό κέντρο”, που θα περιλαμβάνει ακόμη και γήπεδα beach volley μετατρέπεται το επόμενο διάστημα ο δήμος ΑμπελοκήπωνΜενεμένης

καθώς δημιουργεί νέες υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ αναβαθμίζει υφιστάμενες σε μια προσπάθεια να στηρίξει ομάδες και αθλητές, πολλοί από τους οποίους ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό και να δώσει ίσες ευκαιρίες για άθληση.
Η κατασκευή και λειτουργία γηπέδου beach volley, που θα παραδοθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, θα γίνει στη δημοτική ενότητα των Αμπελοκήπων και αποτελεί την κορωνίδα των νέων έργων που προγραμματίζει ο δήμος. Μάλιστα το εν λόγω έργο ήταν αίτημα της κοινωνίας και αθλητών που ζουν στην περιοχή και έχουν διακριθεί σε πολλούς αγώνες. Η δημοτική αρχή, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν αμιγώς αστικό δήμο, αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα των αθλητών, δίνοντας παράλληλα κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα της πετοσφαίρισης επί άμμου.
Μάλιστα σκοπεύει, αν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες, αθλητές και πολίτες, να δημιουργήσει και ένα δεύτερο στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος», αξιοποιώντας τις δυνατότητες του χώρου, όπου αναπτύσσονται ήδη πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.
διαβάστε περισσότερα στο makthes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου