Sunday, 6 October, 2024

2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: Πώς ερχόμαστε στο σχολείο από τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου

2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: Πώς ερχόμαστε στο σχολείο από τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μαθητές και κηδεμόνες,
Καταρχήν οφείλουμε να σας συγχαρούμε για την προσπάθεια που κάνατε κατά την τηλεκπαίδευση.
Όπως γνωρίζετε από τις 1/2/21 θα επαναλειτουργήσει το σχολείο.
Δίνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές η δυνατότητα διενέργειας δωρεάν ελέγχου COVID-19. Οι μαθητές 16 ετών και άνω δηλώνουν εθελοντικά την πρόθεσή τους να εξεταστούν προληπτικά για κορωνοϊό, μέσω της ειδικής πλατφόρμας δωρεάν ελέγχου COVID-19 https://edu.testing.gov.gr/,
Το σχολείο έχει αγοράσει αντισηπτικά και ήρθαν και μάσκες από το δημαρχείο. Οι καθαρίστριες του σχολικού συγκροτήματος περάσαν όλους τους χώρους με χλωρίνη και αντισηπτικά και θα καθαρίζουν καθημερινά.
Θα ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ
Κατά προτίμηση οι μαθητές που μένουν σε περιοχές όπως Πενταπλάτανος, Άγιος Κωνσταντίνος, Νέα Τραπεζούντα, Μητρόπολη και λοιπά να μην χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Η είσοδος των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ θα γίνεται από την πλαϊνή συρόμενη πόρτα άμεσα στον προαύλιο χώρο και δεν θα υπάρχει συνωστισμός έξω από την είσοδο.
Δεν θα γίνεται πρωινή συγκέντρωση.
Ο Δ/ντης θα είναι στην αυλή και οι μαθητές θα μπαίνουν οριζόντια και από τις 2 εισόδους. Οι δυο υποδιευθύντριες θα είμαστε μέσα για να ρυθμίζουμε την κίνηση των μαθητών.
Οι ώρες των μαθημάτων και διαλειμμάτων επισυνάπτονται.
Στόχος είναι να μην βγαίνουν όλοι οι μαθητές μαζί προκειμένου να τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.
Η πόρτα της τάξης θα είναι ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της ώρας και στη μέση της ώρας θα ανοίγετε ένα παράθυρο για 5 λεπτά. Στα διαλείμματα πριν βγείτε ανοίγετε τα παράθυρα.
Αν δεν βρέχει στα διαλείμματα βγαίνετε στην αυλή και φροντίζετε να τηρείτε τις αποστάσεις.
Υπενθυμίζουμε αν είχατε τεχνικό πρόβλημα κατά την τηλεδιάσκεψη και δεν έχετε ήδη στείλει μέιλ , αλλά σημειώνετε τα προβλήματα σε χαρτί, τη Δευτέρα να έχετε μαζί σας το χαρτί και να το δώσετε στο διευθυντή.
Στο γραφείο των καθηγητών και των υποδιευθυντριών παρακαλούμε να τηρούνται τα μέτρα. Ειδικά για το δεύτερο, επειδή δεν υπάρχει παράθυρο δεν θα εισέρχεστε και θα επικοινωνούμε από την πόρτα ή το παραθυράκι.

Καλή δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση, η Διεύθυνση του σχολείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου