Thursday, 19 September, 2024

Η Φάρμα, Η άφιξη της Αλεξάνδρας και η μονομαχία Τζώρτζογλου-«Ντούπη»

Η Φάρμα: Μάχη για την παραμονή στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Στράτο Τζώρτζογλου και τον «Ντούπη» – Ποιος έχει το προβάδισμα για να μείνει στο παιχνίδι.
Η ώρα της μονομαχίας στη Φάρμα έφτασε. Ο Στράτος Τζώρτζογλου θα παλέψει με τον Κωνσταντίνο Μακρή ή «Ντούπη» όπως τον γνωρίζει το κοινό. Για να φτάσουμε ως εδώ προηγήθηκε ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και εντάσεις, αλλά και η είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο παιχνίδι.
Στο επεισόδιο του Σαββάτου θα προβληθεί η μονομαχία των δυο παικτών, όπου ο «Ντούπης» είναι το φαβορί απέναντι στον Στράτο Τζώρτζογλου. Θα επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά που θέλουν τον γνωστό ηθοποιό να τερματίζει την παρουσία του στο παιχνίδι; Η απάντηση επί της οθόνης…
Χαμός στη Φάρμα για τους δυο «μονομάχους»
Εντάσεις και εκπλήξεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Φάρμας την Παρασκευή.
Ο Βασίλης Μαντζουράνης ο οποίος αποχώρησε τελευταίος από το παιχνίδι, επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, ενώ μετά από ψηφοφορία, δεύτερος βγήκε ο Θανάσης Πάτρας.
Οι δύο άντρες μπήκαν στο στίβο μάχης με τον πρώτο να καταφέρνει να κερδίσει την αρχηγία για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο δημοφιλέστερος παίκτης της εβδομάδας, ο οποίος έχει και ασυλία, είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.
Ο αρχηγός επέλεξε για υπηρέτες τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Φένια Τσικιτίκου, με τον ηθοποιό να βγαίνει πρώτος μονομάχος από τον Βασίλη. Για πρώτη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε σε αυτή τη θέση, καθώς τόσες βδομάδες έβγαινε ο δημοφιλέστερος παίκτης της Φάρμας.
Οι υπόλοιποι άνδρες μονομάχησαν για να κερδίσουν την ασυλία, πέρα του Μιχάλη Ιατρόπουλου, και νικητής ήταν ο Κώστας Γκρέκας. Ο Στράτος Τζώρτζογλου έπρεπε να επιλέξει το δεύτερο μονομάχο όπου θα παλέψουν και για την παραμονή τους στο παιχνίδι και αυτός είναι ο Ντούπης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου