Με μια «σπάνια γενετική ανωμαλία», είδε το φως της ζωής ένα νεογέννητο στην Βραζιλία. Το μωράκι γεννήθηκε με μια μικρή ουρά 12 εκατοστών
η οποία στην άκρη της έφερε μια σάρκινη μπάλα.
Το γεγονός αυτό μπέρδεψε τους γυναικολόγους, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην χειρουργική αφαίρεση της ουράς, ωστόσο στην επιστήμη δεν είναι άγνωστο το φαινόμενο, καθώς έχουν καταγραφεί άλλες 40 παρόμοιες περιπτώσεις.
Στην ιατρική επιθεώρηση Journal of Pediatric Surgery Case Reports που κατέγραψε το γεγονός, αναφέρεται ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε ουρά όταν είμαστε στη μήτρα, αλλά έπειτα από λίγες μετά τη γονιμοποίηση, συνήθως απορροφείται από το σώμα. Σε κάποιες εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις όπως στην περίπτωση του μωρού από την Βραζιλία, η ουρά δεν απορροφείται αλλά συνεχίζει να μεγαλώνει, με τους επιστήμονες να παραδέχονται πως οι λόγοι για τους οποίους οι εμβρυακές ουρές σε κάποιες περιπτώσεις δεν απορροφούνται «δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητοί». Οι γιατροί πάντως μπόρεσαν να αφαιρέσουν εύκολα την ουρίτσα η οποία δεν περιείχε οστά ή χόνδρους. Όσο για την μπάλα στην άκρη της, η εργαστηριακή ανάλυση έδειξε ότι ήταν από λίπος και συνδετικός ιστός.
Το μωρό γεννήθηκε τον Ιανουάριο φέτος και ήταν πρόωρο 35 εβδομάδων, ωστόσο τα τεστ προγεννητικού ελέγχου και τα υπερηχογραφήματα πριν τη γέννα απέτυχαν να εντοπίσουν την ουρά. Ευτυχώς, σύμφωνα με την Daily Star η ουρά δεν ήταν συνδεδεμένη με το νευρικό σύστημα του μωρού.