Sunday, 29 September, 2024

Δήμος Κυριλίδης: “ΚΙΝΑΛοδρομιες” για την πρωτιά στα χρέη

Ενώ την ίδια ώρα που οι εποχιακοί εργάτες μένουν χωρίς επίδομα, οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν ανερυθρίαστα για επόμενο Πρόεδρο.
Πρέπει όμως να αναφερθούμε στα εκατομμύρια χρέη του κόμματος, που του δίνεται η ενίσχυση για να προβαίνει σε εκλογές (ΚΙΝΑΛ). Οι εποχιακοί εργάτες μένουν εκτός, την ίδια ώρα που η «ιδεολογία» του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ υποστηρίζει τη διοχέτευση κρατικού χρήματος στους παράνομους μετανάστες… επειδή η τροπολογία απλά καταψηφίστηκε! Αυτή είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα. Το έλλειμμα δημοκρατικής συνείδησης υποβαθμίζεται από τα κόμματα τα οποία προωθεί η ίδια η ΝΔ, όπως το ΚΙΝΑΛ το οποίο μέσω του Ανδρουλάκη δεν έχει αναφερθεί στα χρέη του Κόμματος, κάνοντας προπαγάνδα διθυραμβικών νικών. Αυτό δείχνει την στρατηγική μεθόδευση της ΝΔ η οποία βλέποντας να χάνει ποσοστά, μεθοδεύει στελέχη υποτιθέμενων αντιπάλων με στόχο τη διεκπεραίωση της παγκοσμιοποίησης.
Δήμος Κυριλίδης, Μηχανικός Περιβάλλοντος, Τομεάρχης ενέργειας και υδρογονανθράκων Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ – Ηλίας Κασιδιάρης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου