Tuesday, 30 April, 2024

Τραγωδία για Νταντσένκο, σκοτώθηκε η γυναίκα του σε τροχαίο

Σοκ για τον Όλεγκ Νταντσένκο, καθώς την ημέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Ζόρια, η σύζυγός του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Ουκρανία

όπως μεταδίδουν ουκρανικά ΜΜΕ. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσαν οι ιθύνοντες της Ζόρια σε εκείνους της Ένωσης.Το αυτοκίνητό της (Mercedes) συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα, παθαίνοντας σοβαρές ζημιές, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες. Στο σημείο έφτασαν οι διασώστες, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό της συζύγου του Νταντσένκο με ειδικά εργαλεία, η οποία είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή. Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό και όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ρεπορτάζ συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας και υπέστη σημαντικές ζημιές. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η Ζόρια, ενώ η ίδια η γυναίκα του Ουκρανού ποδοσφαιριστή λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από τη Mercedes της στα social media.

Όπως αναφέρεται από τους Ουκρανούς πρόκειται για καραμπόλα, καθώς η Βικτόρια Νταντσένκο προσέκρουσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο (ασημί Kia) και εν συνεχεία χτύπησε σε ένα ρυμουλκόμενο και μετά σε ένα φορτηγό και από εκεί έφυγε πάνω στο διαχωριστικό κράσπεδο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα της γυναίκας που όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρή.Πριν το δυστύχημα, η σύζυγος του Νταντσένκο είχε μεταφέρει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου