Monday, 23 September, 2024

Κύμα συμπαράστασης στους ντελιβεράδες, εν μέσω χιονιά

Εξοργίζουν οι εικόνες διανομέων που φαίνονται να παλεύουν στα χιόνια προκειμένου να παραδώσουν τις παραγγελίες κάποιων ανεύθυνων

Τη στιγμή που η κακοκαιρία «Ελπίδα» συνεχίζει να σαρώνει μεγάλο μέρος της χώρας, στα social media “στήθηκε” κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους διανομείς, οι οποίοι αναγκάζονται με αυτόν τον χιονιά να βγουν στο μεροκάματο.
Χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητούν από τον κόσμο να μην παραγγέλνει και επιτίθενται σε όσους το κάνουν, ενώ ανεβάζουν φωτογραφίες με διανομείς φαγητού να δουλεύουν στον χιονιά.
Η μεγαλύτερη μερίδα συμπολιτών μας αποδοκιμάζει την απροκάλυπτη αδιαφορία μιας μειοψηφίας, έστω- ανθρώπων που αδιαφορούν για τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται οι εργαζόμενοι στον κλάδο του delivery, με αποτέλεσμα να καταθέτουν ανερυθρίαστα τις παραγγελίες τους. Είναι θέμα και των επαγγελματιών, όμως όπως ξανά έχουμε “πει”. Κλείστο για λίγες μέρες ρε μεγάλε, μη στέλνεις τον υπάλληλο σου για παράδοση, κανείς δεν θα πάθει κάτι και σίγουρα ο διανομέας δεν κινδυνεύει να σκοτωθεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου