Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ιβάν Ντόκιτς: Θέλω να πετύχω στον Αλμωπό

Στο επίσημο site της ΠΑΕ Αλμωπός μίλησε ο Ιβάν Ντόκιτς. Ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας περιέγραψε την πρώτη του εμπειρία μακριά

από την πατρίδα του ενώ αποκάλυψε τους στόχους του.

Ιβάν πως αισθάνεσαι στην πρώτη παρουσίαση σου μακριά από την πατρίδα σου;

Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα, όπως και η Αριδαία είναι μια φιλόξενη πόλη. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα αισθάνθηκα οικεία καθώς με τους Έλληνες έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, όπως είναι η ορθόδοξη πίστη μας, αλλά και η κοινή μας ιστορική διαδρομή από τα βυζαντινά χρόνια. Εγώ άρχισα να προσαρμόζομαι στην Ελλάδα και να μαθαίνω ελληνικά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στην πρώτη μου παρουσία μακριά από την Σερβία ήρθα στην Ελλάδα.

Για την ομάδα και τις υποδομές που συνάντησες;

Ο Αλμωπός είναι μια οργανωμένη ομάδα με καλές υποδομές. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, οι άνθρωποι της Αριδαίας έδειξαν την αγάπη τους στο πρόσωπο μου και με έκαναν να αισθανθώ άνετα. Υπάρχει ένα καλό τιμ και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Ο στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή, όπως και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου.

Τι κλίμα επικρατεί στην ομάδα;

Στην ομάδα μας υπάρχει πολύ καλό κλίμα με όλα τα παιδιά. Ειδικά όμως με τον Παναγιώτη Παϊτέρη έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είναι ένας καλός τερματοφύλακας αλλά και καλός άνθρωπος. Υπάρχει μια άριστη συνεργασία ανάμεσα μας. Όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων ο Άρης ο Χρήστου είναι πάρα πολύ καλός και μας βοηθάει ιδιαίτερα.

Θέλεις να μείνεις στην ομάδα;

Σίγουρα στην ομάδα υπάρχει ένα καλό περιβάλλον. Όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου θα συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδος για το μέλλον μου. Προσωπικά θα ήθελα να αγωνιστώ στον Αλμωπό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου