Tuesday, 30 April, 2024

«Ποδηλατάδα» στην Ανθοέκθεση Γιαννιτσών

Γέμισε με ποδήλατα σήμερα ο πεζόδρομος Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της υλοποίησης των παράλληλων δράσεων της Ανθοέκθεσης του Δήμου Γιαννιτσών.

Αξίζει βέβαια να θυμίσουμε ότι το τμήμα τροχαίας Γιαννιτσών, υλοποίησε φέτος ένα πρόγραμμα ασφαλούς οδήγησης ποδηλασίας για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Τα παιδιά έμαθαν τα πάντα,  στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, εφαρμόζοντας τους κανόνες κάτω από τις οδηγίες του διοικητή του τμήματος Βασίλη Πλούγαρλη και των ανθρώπων της τροχαίας και ήρθε ο καιρός να δείξουν τι είχαν μάθει.

Ο Δήμος Πέλλας λοιπόν, τους κάλεσε να συμμετέχουν στις παράλληλες δράσεις και αυτά το έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, πήραν τα ποδήλατα τους (9ο Δημοτικό Σχολείο) και με τη συνδρομή της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών και της Τροχαίας έφτασαν στον χώρο της έκθεσής. Εκεί τους προσφέρθηκαν διάφορα κεράσματα και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πρωταθλητές της ποδηλασίας και να τους λυθούν οποίες απορίες είχαν.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πέλλας κλήρωσε 12 κράνη ασφαλείας για τα παιδιά! Το ίδιο πρόγραμμα θα συνεχίσει μέχρι την Παρασκευή, με την συμμετοχή και άλλων σχολείων της πόλης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου