Sunday, 29 September, 2024

Κιλκίς: Τροχαίο με αγριογούρουνα. Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες, οι τρεις αστυνομικοί

Κιλκίς: Τροχαίο με αγριογούρουνα. Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες, οι τρεις αστυνομικοί

Τρία οχήματα και μία αγέλη αγριογούρουνων ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο Κιλκίς, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και να τραυματιστούν τέσσερις, εκ των οποίων οι τρεις αστυνομικοί. Το δυστύχημα έγινε χθες το βράδυ (11/7) στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου.
Στο ίδιο σημείο, τρίτο όχημα με οδηγό έναν 56χρονο άνδρα και επιβάτιδα μία 50χρονη από τα Σκόπια έπεσε και αυτό πάνω στα αγριογούρουνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η γυναίκα. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Οι δυο εθνοφύλακες, εργάζονταν στη φύλαξη αποθηκών πυρομαχικών στην Κορομηλιά. 

Η ανακοίνωση από την Αστυνομία:
Χθες στις 11 Ιουλίου 2022 και ώρα περίπου 23:30 στο 62ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και στο οποίο επέβαιναν 44χρονος και 36χρονος, αστυνομικοί, συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη άγριων ζώων και εξετράπη της πορείας του, έπειτα όχημα το οποίο οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 50χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε επίσης με άγριο ζώο, εξετράπη της πορείας του ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και στη συνέχεια όχημα που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος, συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα. Αποτέλεσμα των συγκρούσεων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 53χρονου οδηγού και του 48χρονου συνεπιβάτη, καθώς και ο τραυματισμός των τριών αστυνομικών και της 50χρονης αλλοδαπής. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου